Hertuginne Meghan imponerte med trendplagg

PÅ TURNE: Harry og Meghan er på sin første offisielle turne. Her fra et arrangement på New Zealand. Foto: Reuters

Hertuginnens (37) garderobe får skryt av motepressen.

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Hertuginne Meghan og Harry er på sin første offisielle turne hvor de har besøkt blant annet Australia og Fiji. Meghans garderobe har fått mye oppmerksomhet, spesielt da hun viste fram babymagen i en kongeblå kjole og da hun hadde på seg joggesko for første gang siden hun ga sitt ja til Harry.

NYHETER

Fansen forundret over ring

Nå har den britiske hertuginnen og hertugen ankommet New Zealand.

Meghan hadde å seg en rutete trenchcoat som er helt i tråd med høstens trender. Meghan støttet lokal design da jakken er designet av Karen Walker som er fra New Zealand. Amerikanske Vogue roser 37-åringen opp i skyene og skriver hun har på seg en av sesongens «must haves». Ifølge Fashionista er jakken allerede utsolgt, men at man fortsatt kan få tak i den i en blå variant.

Under den trendy men tidløse trenchcoaten hadde hun på seg en enkel sort kjole og svarte pumps med blokkhæler fra Sarah Flint.

TRENDY: Meghan hadde på seg en rutete trenchcoat fra Karen Walker. Harry gikk for en grå dress. Foto: AP
HØYE HÆLER: Meghan hadde et par svarte sko med brune hæler fra Sarah Flint. Foto: Reuters

Da ekteparet gikk på flyet for avreise til New Zealand fra Australia, hadde Meghan på seg en burgunderrød kjole. Kjolen hadde høy hals og gravidmagen ble markert av et magebelte. Kjolen var signert Boss by Hugo Boss og har en prislapp på omtrent 2300 norske kroner. Hun matchet kjolen med en beige veske fra Cuyana og et par øredobber fra det australske merket Paspaley.

NYHETER

Meghan med søt hyllest til prinsesse Diana

REISEANTREKK: Meghan gikk for et sofistikert reiseantrekk, nemlig en burgunderrød kjole fra Boss by Hugo Boss. FOTO: AFP

Før hun dro fra Australia var hun på en seremoni i regi av Invictus Games. Invictus Games er et arrangement som Harry lanserte i 2014 hvor sårede og syke krigsveteraner og soldater konkurrerer i forskjellige idretter. Meghan hadde på seg en olivengrønn kjole fra Antonio Berardi, og håret var satt opp i hennes signaturfrisyre. Hun matchet antrekket med en par armbånd i gull og et par beige hæler fra Aquazzura, samt en brosje til minne om soldater som har mistet livet.

OLIVENGRØNN: Hertuginnen valgte en olivengrønn kjole fra Antonia Berardi. Foto: AFP
Publisert: