Norges hotteste designer

Fam Irvoll viste en mer salgbar kolleksjon for publikum under Oslo Fashion Week onsdag kveld.

Mari Glans
Publisert:

Allerede når man ser den 50 meter lange køen utenfor Oslo Kongressenter, skjønner man at Fam Irvoll ikke er en vanlig norsk designer. Horder av moteinteresserte tar turen til Oslo Fashion Weeks hovedarena når Norges mest fargerike og lekne designer inviterer til et innblikk i sitt moteunivers.

Mer anvendelig

Denne gangen hadde Fam Irvoll for første gang to forskjellige visninger. Tidligere på kvelden hadde hun en egen visning med barneklær, kalt «Cupcakes by Fam Irvoll», før hennes pop art-inspirerte kolleksjon kalt «After Rain» ble vist foran et jublende publikum senere på kvelden.

Et stappfullt lokale fikk se kraftige farger, tredimensjonale blomster og lekne strikkeplagg dekorert med snakkebobler, sløyfer og store lepper. Det var ekstra positivt å se at Fam Irvoll denne gangen har skapt en mer salgbar kolleksjon, uten at det har gått på bekostning av hennes karakteristiske design som både norske motefolk og internasjonale stjerner har latt seg begeistre av de siste sesongene.

Se video av Fam Irvolls høstkolleksjon her!Fasjonabelt sirkus

Kjendisfavoritt

Visningen var som vanlig stjernespekket, med kjendser som Mira Craig, Samsaya, Mariann Thomassen og Vibeke Løkkeberg på første rad. Og som vanlig fikk modell og programleder Charlotte Thorstvedt æren av å avslutte visningen, denne gang iført i et enormt tyllskjørt og en blomstrende bustier.

Og det kan bli mer internasjonal oppmerksomhet rundt Fam Irvoll i tiden som kommer. Ifølge Henne.no var nemlig en av Lady Gagas stylister, Anna Trevelyan, tilstede under visningen for å se hva som kommer fra den norske designeren neste vår.

Stjernene er fan av Fam!Lady Gaga digger norsk designer

Aldri kjedelig

Det er ikke bare klærne i seg selv som gjør en Fam Irvoll-visning, designeren har nemlig laget større og bedre show for hver sesong. Onsdagens visning startet med musikalsk innslag av svenske Andreas Grega, en kortfilm laget spesielt for visningen av Marie Kristiansen og pauseinnslaget var det designer Baron Von Bulldog aka «Dobberman and The Chiuauas» som sto bak.

Det er aldri et kjedelig klesplagg eller øyeblikk under en Fam Irvoll-visning, og det er vel nettopp derfor hun uten tvil er Norges hotteste designer for øyeblikket.

Norske designhåp.Se hvem de er her!

Relevante saker videre:

I høst er det 50-tallsstilen som gjelder. Slik kler du dine kvinnelige former!

- Jeg designer for jenter med bein i nesa! Se kolleksjonen her!

Vil du ha flere skjønnhetstips? Det får du i Mari sin blogg!

Lyst på flere shopping og høsttips? Les Mote-Siljes blogg her!

Publisert: