10 gode høstkjøp under 1000 kroner

Shopping trenger ikke være vanskelig. Her er ti gode kjøp under 1000 kroner som du kan mikse og matche til din stil gjennom hele høstsesongen.

silje
Publisert:

Ankelboots

Ankelboots passer til det meste. Nytt av sesongen er fokus på spenner, nagler og andre harde metaller. Kilehælen er tilbake og nå skal bootsene gjerne være i semsket, brunt, sort eller grått skinn.

Er du en smart shopper? Test deg selv her.

Tights

Om du går for 80-tallets glade farger, mønstermiks eller ensfargede varianter, er tightsen et godt valg i høst. Bruk de under skjørt, lange skjorter eller kjoler for en avslappet look.

Nå skal dronningen av strikk designe for H&M. Les saken her!

Blonder

En lekker blondekjole er et supert alternativ til den enkle lille sorte. Synes du en hel kjole blir for mye, kan du satse på blondetights eller en topp med blondedetaljer.

Paljetter eller metalliske stoffer

Vi blir ikke kvitt paljettene med det første og det er vel egentlig greit, for ingenting sier vel mer fest enn et paljettplagg. Er du over denne trenden, kan du satse på metalliske stoffer eller brokade. Vel så lekkert som paljetter.

Mer om høstens trender? Her er Siljes 3 favoritter.

Skinnjakke

Den udødelige klassikeren er å se i mange varianter i høst. MC-stil, nagler, semsket, det et ingen grenser for hvilke utgaver du kan finne. Har du ikke investert i en slik jakke ennå, satser du på de klassiske snittene som du kan få glede av i mange sesonger.

Klassikerne ruster aldri. Her er våre favoritter.

Fuskepels

Hold varmen i høst i en lekker fuskepels. Vesten kan du hive over en kardigan eller kjole for en bohemsk look eller velge en mer rå variant i sort til et skinnskjørt eller fløyelstights.

Kle deg flott i høst. Her er fem kule høstplagg.

Store smykker

Store smykker i form av kjeder, armbånd og coctailringer, er et must i høst. Dette tilbehøret piffer opp ethvert antrekk. Denne sesongen skal det synes, så her er det bare å pøse på med det du har.

Hverdagsveske

En hverdagsveske som kan ta deg fra kontoret til byen, er en vinner i de fleste garderober. Sats enten på en klassiker i brunt, grått eller sort eller gå for sterkere høstfarger som neonrosa, grønn eller blå. Detaljer som nagler, remmer og frynser er fortsatt hot i motebildet. Skuldervesken er en av trendene som gjør seg gjeldene og er perfekt til sesongens bohemske fuskepels og lag-på lag trend.

Dyreprint

Dyreprint som leopard og sebra var å se på mange høstvisninger. Gå for en detalj som et skjerf, et par sko eller en veske i det kule mønsteret. En helsvart look blir straks mye mer interessant med litt dyreprint. Men husk at en detalj med dyreprint, er mer enn nok.

Rødt

Enten du går for rød leppestift eller røde detaljer som hansker, skjerf eller en veske, er rød en av sesongens største trender. Rødt gir umiddelbart farge til et kjedelig antrekk og passer perfekt til svart. La deg inspirere av høstens mote og sats på røde toner i høst.

Relevante artikler videre:

Røde lepper er alltid flott. Få den kule looken her!

Vil du ha flere gode tips om høstmote? Se video her.

Tomt i lommeboka? Slik gjør du kupp på vareprøvesalg.

Publisert: