Emanuel Ungaro rasende over Lohan-samarbeid

Designer Emanuel Ungaro kaller Ungaros samarbeid Lindsay Lohan «en katastrofe», og sier at han er rasende over at motehuset han grunnla er i ferd med å miste sin sjel.

Mari Glans
Publisert:

Lindsay Lohan samarbeid med det franske motehuset Emanuel Ungaro ble brutalt slaktet av motekritikerne da vårkolleksjonen ble vist tidligere i oktober.

Ungaros tidligere hoveddesigner Esteban Cortazar, var så opprørt at han sluttet i protest da det ble foreslått at Lohan skulle inn som kunstneriske rådgiver. Deretter ble Estrella Archs hentet inn som designer. Resultatet av samarbeidet blir beskrevet som «pinlig» og «smakløs».

Linday Lohans kolleksjon ble slaktet.Lohan slaktes av motekritikerne

- En katastrofe

Nå ytrer også grunnleggeren av merket, Emanuel Ungaro, sin mening om samarbeidet med skandalestjernen.

- Samarbeidet med Lindsay Lohan var en katastofe. Jeg er rasende, men det er ingenting jeg kan gjøre, sier designeren ifølge AFP.

Emanuel Ungaro sier at han er lei for at motehuset han grunnla er i ferd med å selge sjelen sin, og at han ikke har hatt noen kontakt med merket etter at amerikanske investorer tok over i 2005.

- Dette skjer med mange designere. Vi var skaperne og de ansvarlige for kreasjonene og skjebnen til merkene våre. Men når vi ga fra oss merkene, ga vi også fra oss sjelen vår, sier Ungaro.

Relevante artikler videre:

40-tallet er tilbake i motebildet. Se flere flotte høstrender her

Kjølig på morgenen? Her er 10 kule jakker du kan bruke nå!

Skal du på fest i helgen? Metallisk og paljetter er hotte høsttrender

Publisert:

Finn mer innhold om: