Dumper Angelina Jolie som modell

silje
Publisert:

Den amerikanske luksusmerket St. John dropper Angelina Jolie (34) som modell for sine reklamekampanjer. Jolie blir erstattet av den rødhårede supermodellen Karen Elson (30).

Den kjente skuespilleren og seksbarnsmoren Angelina Jolie har vært modell for det amerikanske klesmerket St. John i de tre siste årene og figurert i kampanjer verden over. Nå vil St. John forandre image og bytter ut skuespilleren med ekte modeller for å nå et mer motebevisst publikum, skriver US Magazine.

Angelina Jolie har falt for norsk design. Den elegante kjoledesigneren har mange fans i Hollywood!

For berømt

St. John er kjent for sin klassiske og luksuriøse design. St. John ble opprettet i 1964 av modellen Marie Gray og hennes mann Robert Gray, og brukte i mange år datteren Kelly Gray som modell. Hun ble deretter etterfulgt av supermodellen Giselle Bündchen i deres reklamekampanjer. Ifølge administrerende direktør for St. John Glenn McMahon, skal grunnen til at de valgte å droppe Jolie fra kampanjen være at hun overskygget merket med sin popularitet.

- Vi hadde lyst til å ta et oppgjør med å bruke skuespillere og blondiner som modeller for våre kampanjer. Nå er det på tide med noe nytt, sier Glenn McMahon.

Valget falt dermed på den britiske supermodellen og sangerinnen Karen Elson (30), som blant annet har prydet kampanjer for merker som H&M, Yves Saint Laurent, Christian Dior og Chanel. Mange kjenner sikkert også igjen den flotte sangerinnen som kona til Jack White, fra The White Stripes.

I følge Glenn McMahon er St. John meget fornøyd med valget av Elson.

- Vi har lyst til å vise en mer moderne side av St. John og vise at merket har utviklet seg. Det var på tide å prøve noe nytt, avslutter McMahon.

Kampanjebildene kommer i februarutgavene av blant annet Vanity Fair, Harper`s Bazaar og Vogue.

Relevante artikler videre:

På tide med en ny hårfarge?Slik farger du håret hjemme

Skal du shoppe på salg?Shop smart og sats på vårens trender på salget.

På tide med litt ny inspirasjon.Møt ukens trendsetter her!

Publisert:

Finn mer innhold om: