Ukens trendsetter: -Sett fokus på midjen med belter!

Emily Schuman bor i Beverly Hills og lever «The Sweet California life.» Schuman som tidligere jobbet for Teen Vogue, står bak bloggen med det morsomme navnet Cupcakes and Cashmere. La deg inspirere av den søte stilen til den kule Californiajenta.

silje
Publisert:

Hvem: Emily Schuman

Hvor: Beverly Hills, California

Blogg: Cupcakesandcashmere

Yrke: Account Manager

1. Hvorfor startet du å blogge?

-Jeg har alltid elsket både å lese moteblader, men et blad legger man raskt fra seg. En blogg kan oppdateres daglig og jeg legger mye arbeid i at antrekkene mine skal inspirere leserne. Jeg jobbet tidligere for bladet Teen Vogue, hvor jeg virkelig fikk sansen for mote. Jeg blander gjerne secondhand og vintagekupp med designersko fra Barneys, sier Emily Schuman til minMote.

MinMote.no - Norges største moteside

2. Hvordan beskriver du stilen din?

-Stilen min er feminin. Men jeg liker alltid å ha en liten edge i antrekkene mine for å bryte opp, så det ikke blir for søtt. Jeg elsker blondekjoler, men bruker det gjerne sammen med noe tøft, som nagler eller spesielle boots for en kul og spennende look, sier den søte Californiajenta.

3. Hva er dine garderobefavoritter?

-Jeg kjøper mye kjoler og skjørt, de brukes som en basisgarderobe i mitt klesskap. Men når det gjelder tilbehør forandrer det seg hele tiden. Akkurat nå er favorittene en neongul clutch fra Rebecca Minkoff, boots fra Miu Miu og en stor solhatt som jeg bruker til det meste, ler Schuman.

Tilbehør er viktig for jenta som liker å kle seg opp. Schuman er spesielt glad i belter, rød leppestift og sko. Klesskapet er stappet til randen med en spennende beltekolleksjon, som Schuman shopper på markeder eller i billigkjeder som Forever21 og H&M.

-Jeg kan ikke leve uten masse belter! Jeg har en usakelig kolleksjon som bare vokser og vokser. Men du vet aldri når du trenger et belte og de gjør virkelig underverker for min figur. Siden jeg har en tynn midje, liker jeg å sette fokus på det. Mange jenter burde bruke mer belter, det definerer midjen og gir alltid et antrekk så mye mer spennende, sier Schuman.

Få TOPP-redaktørens beste motetips

4. Hvor får du din inspirasjon fra?

- Jeg digger jenter som ikke er redd for å ta sjanser og som hele tiden klarer å bruke nye elementer for å få frem sin stil. Da blir stilen aldri kjedelig. Rachel Bilson and Chloe Sevigny balanserer alltid antrekkene sine uten å bruke bare en designer eller et tema.

5. Hva bør enhver kvinne ha i klesskapet?

-Jeg vet det er en klisjé, men den lille sorte er virkelig en kjole som kan redde mange anledninger. Jeg tror det er viktig å tenke over hva slags kroppstype du har og finne enkjole som passer din kropp og viser frem dine beste sider. For meg er det en omslagskjole i et ettersittende stoff som jersey. Når du har denne kjolen, er det bare å tilsette et par høye hæler, et par store runde gulløredobber og litt leppestift, så blir du garantert flott!

MinMote.no - Norges største moteside

Men selv om den søte Californiajenta elsker sin egen stil med søte kjoler og skjørt, har hun også en forkjærlighet for det glamorøse 70-tallet.

- Hvis jeg skulle ha levd i en annen tid, måtte det ha blitt 70-tallet. Jeg digger den avslappede, men litt glamorøse stilen med det store bølgete håret og de flotte kjolene. Tenk å bruke en krans med blomster som ditt eneste accessoar! Det er jo fantastisk, sier Schuman.

6. Hvor shopper du?

-Jeg elsker markeder og i Los Angeles er det mange. Jeg reiser ofte et stykke for å finne de beste godbitene, men det er det verdt. Jeg shopper også mye i vintage og secondhandbutikker og blander det med kjøp fra Zara og Forever21.

7. Hva er ditt perfekte sommerantrekk?

-En hvit sommerkjole er perfekt på en varm sommerdag. De er behagelige, lette å style og du trenger kun litt gyllen farge som tilbehør. Jeg jakter fortsatt på den perfekte og får nok aldri nok hvite sommerkjoler, avslutter Emily Schuman til minMote.

Følg minMote på Twitter!
Publisert: