Mote

Norsk supermodell i fire varianter

Vi har tatt utgangspunkt i den norske modellen Siri Tollerøds mange visninger for vår og sommer 09, for å vise variasjonen av vårlooker som er gjeldene denne sesongen. Velg din favoritt!

Mari Glans
Publisert:

Donna Karan

Til våren og sommeren har Donna Karan satset på skinnende glatt hår, plettfri hud og rikelig med highlighter i øyenkroken. Øyene er naturlig sminket i en lys bronsjebrun øyenskygge, og leppene er sminket med en ferskenfarget gloss. En kjempelekker, naturlig look.

MinMote.no - Norges største moteside

Christian Lacroix

Christian Lacroix har funnet fram den gamle krepptangen, og kreppet deler av håret for å få et annerledes uttrykk. Håret er tuppert i hodebunnen for ekstra volum. Øynene er sminket kraftig med en bronsefarget skygge, mens resten av ansiktet holdes rent og naturlig. Et kult og 80-talls inspirert uttrykk.

MinMote.no - Norges største moteside

Lanvin

Lanvin valgte en kraftig, sort eyeliner og veldefinerte bryn til visningen sin. Sammen med det oppsatte håret gir det et stramt og rent uttrykk. Eyeliner er alltid i motebildet, og Lanvin har tatt lineren et steg videre med den ekstra tykke streken, som gir et litt futuristisk preg.

Valentino

Dette må være vårens lekreste partylook. Sotede og dramatiske øyne i brun- og gulltoner, løst oppsatt hår og naturlige lepper var Valentinos valg for vår og sommer. Legg merke til at brynene er nøytralt sminket for å gi øyensminken full oppmerksomhet.

MinMote.no - Norges største moteside
Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Mote
  2. Valentino
  3. Siri Tollerød
  4. Lanvin
  5. Dronning Sonja

Relaterte artikler

NYHETER

10 skjønnhetsprodukter du trenger denne våren

NYHETER

Her er høstens makeup-trender

MOTE

Kle deg nakent i sommer

SKJØNNHET

Fem sminketabber du sannsynligvis gjør

SMINKE

No makeup-makeup: Vårens største skjønnhetstrend

MOTE

Knallfarger, metallisk og sporty chic til neste sommer

SMINKE

Smarte sminketips i sommersolen