Kle deg i fargesterke bukser

STERKE FARGER PÅ BUKSENE: Sett fokus på et antrekk med en bukse i en sterk farge. Orange bukse fra Mango 449, rød bukse fra Gina Tricot ca 300 kr, rosa bukse fra Zara ca 400 kr. (Foto: Bulls, Produsentene)

Denne våren er det fokus på sterke farger i motebildet. Rødt, fuksia, gult eller grønt er i vinden. Slik spriter du opp garderoben med en knallfarget bukse.

Sterke farger er en av sesongens desidert største trender. Jil Sander og Gucci var bare noen av de store motehusene som viste fargesterke bukser på catwalken. Fargepaletten er variert og spennende og strekker seg fra sterk rød til knallgult. De fargesterke buksene setter enkelt spiss på en mørk garderobe etter en lang vinter med mye svarte og brune toner. Ikke la deg skremme av paletten, det er ikke bare tenåringene som kommer til å kle seg i sterke farger denne våren.

Flere vårtrender? Få mer inspirasjon her!

Fargebombe

Kle deg gjerne i sterke farger fra topp til tå, som sett på catwalken hos Prada. Nå skal du synes i signalrødt, sterk orange, knallgult, fuksia eller smaragdblått. Kjør på med den utskjelte kombinasjonen av rødt og rosa, eller frisk opp antrekket med gult og grønt. La deg inspirere av fargebombene fra catwalken og sats både på plagg og tilbehør i sterke farger. I kjedebutikkene henger de sterke plaggene på rekke og rad, bukser, t-skjorter, gensere eller jakker, her er det bare å slippe fantasien løs. Skinny jeans i forskjellige farger er gode investeringer, brett de gjerne opp til ankelen eller sats på en modell i ankellengde til varme sommerdager.

Elegant

Blir det litt mye med de aller tøffeste fargekombinasjonene, så kan du la seg inspirere av den eleganten stilen som sett hos Jil Sander. La et plagg eller en farge være hovedfokus. Velger du en sterk farge på buksene, så kan det være fint med litt mørkere toner på toppen eller jakken. Dressbukser, gjerne i følge med lyse eller beige pumps, gir en gjennomført stil. Farger som hvitt eller beige toner i kombinasjon med de sterke fargene er også en heldig kombinasjon. En bluse eller en t-skjorte i hvitt som tar opp den sterke fargen i et mønster eller trykk, gir en frisk og fin sommerlook. En trenchcoat eller en skinnjakke i en beige tone er en annen perfekt følgesvenn for de fargesterke buksene.

På jakt etter en ny kjole? Få inspirasjon av kjendisene!

Relevante saker videre:

På shopping i helgen? Her er minMotes aprilfavoritter!

Vårens kuleste tilbehør. Platåsandaler, sterke farger og plastnett. Se mer her!

Bli inspirert av kjendisene. Slik styler de polkadottene

Hvordan var din opplevelse i dag?