Pippa «front row» under London Fashion Week

London Fashion Week er godt igang, med det er ikke bare på catwalken man kan følge med på hva som er hot akkurat nå. Se stjernene på første rad!

Martine Lunder Brenne
Publisert:

«Front row» er bestandig plassen for å se og bli sett under moteukene, og det er langt fra hvem som helst som får sitte på de beste plassene.

Mandag kveld hadde det britiske merket Temperly London visning i den engelske hovedstaden, og på første rad satt Pippa Middleton, hertuginne Catherines visning.

Pippa blir hyllet verden over for sin sikre stilsans, og ikke minst evnen til å kombinere kjedeklær med eksklusive designermerker. På visningen kom hun passende antrukket i en Temperley-minikjole i sort, gull og hvitt, med sorte ankelstøvletter og minimalt med tilbehør.

Håret var krøllet i store, skinnende lokker, en frisøyre som begynner å bli Middleton-søstrenes signatur.

Se også:Slik får du stilen til Pippa

Temperley London har blitt ropt ut som «designeren som lager størst bølger i britisk mote» av amerikanske Vouge, og det er ikke første gang Pippa bærer en kjole fra det ekslusive merket.

På en fest i forbindelse med søsteren Kate og Williams bryllup i april, hadde Pippa valgt en lang smaragdgrønn kjole fra samme merke.

På visningen satt hun sammen med tv-kjendisen og modellen Pixie Geldof, og skuespilleren Rosario Dawson, begge kledd i rødt.

Stjernespekket

Mens Pippa stjal showet da hun dukket opp på Temperley London-visningen, hadde også Fashion Week-veteranene funnet sine plasser på første rad. Fashionista Sienna Miller satt sammen med venninnen og supermodellen Cara Delevigne på Matthew Williomson-visningen, og de så ut til å kose seg der de satt midt i blitsregnet. Kate Moss var selvsagt også selvskreven gjest under den britiske moteuka, og hun kom sammen med skuespiller Kirsten Stewart på Mulberry-visning. Kate stilte i matchende skjorte og jeans, meb sorte boots og hatt, mens Twilight-stjernen Kirsten gikk kledd Mulberry for anledningen.

Se også:Pippa valgte norsk design

En annen supermodell som ofte er å finne på første rad er Naomi Campbell. Hun satt sammen med Chloe Green, datteren til den mektige moteforretningsmannen Philip Green, som i sin tid kjøpte gruppen som blant annet rommer Topshop/Topman sammen med sin kone. Naomi og Chloe satt selvsagt derfor sammen på nettopp Topshop Unique-visningen.

På visningen til Matthew Williamson satt også motelegenden og Vouge-redaktøren Anna Wintour, sammen med den europeiske Vouge-redaktøren Hamish Bowles. Anna Wintours store mørke solbriller er hennes varemarke, og London Fashion Week var intet unntak.

En av moteukas mest stjernespekkede visninger var imidlertid ikke den mest eksklusive - derimot ble kjedebutikken Topshops Unique-visning en stor kjendisfavoritt. Der var både Naomi Campbell, Anna Wintour, Olivia Palermo, kelis Pixi Geldof, Nicola Roberts og Ellie Goulding - for å nevne noen.

Moteyndlingen Oliva Palermo hadde på seg et langt rødt skjørt, semskede peep toe-sandaler, sort blazer og et stort smykke. Kelis hadde på seg ankelstøvletter med leopardprint, skinnbukser og silkebluse med western-inspirerte frynser.

Publisert:

Finn mer innhold om: