Slik blir du klar for 17. mai

minMote har samlet alle mote-og skjønnhetstipsene for inspirasjon på selve nasjonaldagen. Om du fortsatt ikke vet hva du skal ha på deg, kan du få gode tips her.

silje
Publisert:

Antrekket

Har du bunad, er antrekket i boks. Skulle du fortsatt lete febrilsk etter plagg i garderoben, så kan du få inspirasjon av minMotes tidligere saker til å sette sammen et fint antrekk.

Vi tipper du allerede har flere kjoler, skjørt eller fine blazere i garderoben. Setter du sammen plaggene i nye kombinasjoner, så vips, er antrekket i boks.

Kle deg i rødt, hvitt og blått som Mote- Silje eller la deg inspirere av vårens store trender.

Om det er kjølig i været, bør du ha med deg en fin jakke som holder deg varm under togturen. En trenchcoat redder alltid antrekket, så har du en liggende, så er det bare å ta den med. Blazeren er også en tidløs klassiker. Det gjelder både for jentene og guttene.

De sølefrie slipsene, en tversover eller et par sko i en kul nyanse, setter farge på antrekket til gutta.

Ikke alle orker en hel dag i høye hæler, så ha et par ballerinasko parat i vesken. Føttene dine kommer til å takke deg.

Du trenger selvfølgelig ikke gå i kjole. Her er flere andre alternativer som passer til fest.

Smykk deg flott med dine fineste smykker på denne barnas dag. Beskytt øynene mot solen med et par solbriller.

Makeup og hår

På selve nasjonaldagen er det viktig å gjøre seg litt ekstra flid med hud og kropp.

Har du tid, kan du gjøre huden klar med en liten vårpuss. Nasjonaldagen er ikke dagen for de sterkeste makeupfargene og sotede øyne. La det gå i en dus, naturlig og elegant makeup, spesielt om du bruker bunad. Neglene kan males i en naturlig farge som lys rosa, lett korall eller andre naturlige toner.

Håret kan du sette opp i sesongens stram hestehale eller en trendy hårball. Vil du ha det naturlig med litt volum, blir det aldri feil med litt glamorøse krøller à la Hollywood. Feminine frisyrer er alltid på moten.

Gutta bør gjøre seg ekstra flid med barberingen, hud og hår. Trenger du litt tips til frisyren, så kan du la deg inspirere av catwalktrendene og David Beckham og sjekke ut denne saken.

Publisert:

Finn mer innhold om: