15 flate boots - finn favorittene som kler ditt budsjett

POPULÆRE: Biker-støvler blir ofte sett på modeller på vei til og fra store motevisninger. Tyske Josephine van Delden har sikret seg et par med gulldetaljer. Foto: Produsentene / Vanessajackman.Blogspot.com
Martine Haug Nysether
Publisert:

Uansett om du har en rocka eller søt stil, bør du ha et par «biker boots» i garderoben. minMote har plukket ut 15 sorte par - i ulike prisklasser.

Nå er tiden inne for å pakke bort sommerskoene og ta frem høst- og vinterstøvlettene. Er du på jakt etter nye hverdagsfavoritter, er de klassiske biker-støvlene en sikker investering.

Da designerne viste frem årets høst- og vinterkolleksjoner sendte Chanel og Balenciaga modellene ned catwalken i røffe støvletter. Saint Laurent sverget til de tidløse biker-støvlene, og stylet modellene i alt fra blomsterkjoler til mer røffe, grunge-inspirerte antrekk i skinn.

minMote har plukket ut fem par biker-støvler i tre ulike prisklasser, slik at du kan finne et par tilpasset ditt budsjett.

UNDER TUSENLAPPEN: Nelly, 399 kr. Nederst til venstre: Zara, 799 kr. I midten: Zara, 959 kr. Øverst til høyre: DinSko, 499 kr. Nederst til høyre: H&M, 399 kr. Foto: Produsentene

Heldigvis er kles- og skokjedene raske til å la seg inspirere av catwalk-trendene, og i høst er det et bredt utvalg i butikkene. Enten du er student eller ikke har lyst til å bruke en formue på et par biker-støvler, kan du velge blant flere rimeligere varianter. De tidløse bootsene er heller ingen dum investering hvis du først skal legge litt ekstra penger i et par sko. Går du for et par i ekte skinn med en kraftig såle, holder du varmen gjennom vinteren.

MELLOM 1000 OG 2000 KR: Øverst til venstre: Bianco, 1199 kr. Nederst til venstre: Bagatt hos Zalando.no, 1985 kr. I midten: RiverIsland.com, 1139 kr. Øverst til høyre: Carvela hos Asos.com, 1637 kr. Nederst til høyre: Bertie hos Asos.com, 1365 kr. Foto: Produsentene

I høst kommer de flate støvlene i mange varianter og materialer. Velg gjerne glatt skinn fremfor semsket - da vil støvlene holde seg finere lenger. Pass også på at du får plass til tykke strikkesokker eller ullsåler.

Til høstens kuleste kåpe i ruter kan et par enkle boots være det beste, men til et ellers enkelt antrekk kan et par biker boots med nagler eller spenner være perfekt.

OVER 2000 KR: Øverst til venstre: Burberry Prorsum hos MatchesFashion.com, 4775 kr. Nederst til venstre: Balenciaga hos MyTheresa.com, 5105 kr. I midten: Marc by Marc Jacobs hos Farfetch.com, 2989 kr. Øverst til høyre: Saint Laurent hos MyTheresa.com, 6477 kr. Nederst til høyre: Valentino hos StyleBop.com, 7805 kr. Foto: Produsentene

Uansett hvilken stil du har, enten du liker den søte, rocka eller minimalistiske stilen, er disse støvlene et must i garderoben. La deg gjerne inspirere av Saint Laurent og bruk bootsene til en røff skinnbukse eller et rutete skjørt for å få en grunge-aktig look. Blir grunge-stilen litt for tøff for deg, er det ingenting i veien for å bruke bootsene til høstens trendy pastellfarger eller til favorittgenseren i delikat kremtone.

Publisert: