16 lekre julebordkjoler til formfulle kvinner

Julebordet er en perfekt anledning til å vise fram de flotte formene dine, uansett størrelse.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Festsesongen er nærmest i gang, men jakten på den perfekte julekjolen kan være en utfordring dersom du vil ha en litt større størrelse enn standard. Derfor har minMote funnet noen av de flotteste partykjolene for deg. Vi tipser deg også om de beste butikkene som selger kjoler til flotte, formfulle kvinner.

La deg inspirere av kjendisene, og la kjolejakten begynne!

De beste nettbutikkene

Det finnes flere utenlandske nettbutikker som spesialiserer seg på plus size-klær. Hos Lanebryant.com og Simplybe.co.uk kan du gjøre et skikkelig kjolekupp, og størrelsene går opp til størrelse 60. De mest glitrende smykkene finner du her.

Asos.com, Newlook.com og Forever21.com er alle kjent for å levere trendy plagg i varierende prisklasse. Det ikke alle vet, er at de også har egne kolleksjoner for kvinner med ekstra former - let etter unge, freshe kjoler hos Asos.com, evige klassikere hos Newlook.com og glitrende partykjoler til en billig penge hos Forever21.com. Norske Zalando.no har også samlet alle klærne i større størrelser på et sted, det samme har Ellos.no gjort.

Partysesongens viktigste tilbehør er dessuten en lekker clutchveske - finn din favoritt her.

Kjedebutikkene

Du trenger på ingen måte tømme lommeboka for å bli festens dronning. Flere av de store kjedene har egne plus size-kolleksjoner - sjekk for eksempel HM+ og Lindex Generous.

Der kan du finne kjoler i flere farger og fasonger, med størrelser fra 44 til 54 hos H&M og 44 til 52 hos Lindex.

Kjendisinspirasjon

Er du på utkikk etter litt inspirasjon før kjolehandelen bør du se til Hollywood og kjendisverdenen. Med super-kroppen til Kim Kardashian i spissen vet både Christina Hendricks, Octavia Spencer, Adele, Melissa McCarthy, Sophie Dahl og ikke minst modellstjerneskuddet Kate Upton hvordan de skal fremheve formene sine på den røde løperen.

Kim Kardashian har hatt både opp- og nedturer på klesfronten, men ser ut til å ha funnet en stil hun er komfortabel med. Hun har også laget sin egen kleskolleksjon, og hva du bør sikre deg fra den, finner du her. Den sexy reality-stjernen kler seg gjerne tettsittende kjoler, og skyr ikke en lårhøy splitt eller en dyp utringning. Dronningen av utringninger er imidlertid «Mad Men»-skuespiller Christina Hendricks. Hun fremhever også gjerne timeglassfiguren sin med kjoler eller skjørt med markert midje.

Skuespiller Octavia Spencer er som regel upåklagelig antrukket på den røde løperen. Hun velger ofte draperinger, som både er flatterende og gir kjolen et eksklusivt preg.

Publisert: