Mote

Mette-Marit gjør som Tone - smykker seg med norsk design

Kronprinsesse Mette-Marit har sikret seg noe av det heteste av norsk smykkedesign - et statement-smykke fra Goldmine.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Den norske smykkedesigneren Line Cartridge Lislerud startet Goldmine Jewlery i 2011, og har nå base i New York og Oslo. Derfra smykker hun kjendiser som Tone Damli Aaberge, Jenny Skavlan, Charlotte Thorstvedt, Bertine Zetlitz og nå også kronprinsesse Mette-Marit.

Mette-Marit viste fram smykket under et statsbesøk fra Finland denne uken. Smykket skilte seg fra det ellers mørke antrekket, som besto av en Burberry Prorsum-genser i blått og lilla, sort skjørt, strømper og sorte sko. Kronprinsessen bar også på en råeksklusiv veske fra et av sine favorittmerker, italienske Prada.

Tone Damlis smykke er en rød og lilla varaiant, som hun blant annet viste fram da hun var med i VGTV-programmet «Foppall» tidligere i år. Jenny Skavlan har i likhet med Mette-Marit gått for et turkis smykke som hun hadde på seg under åpningen av Oslo Fashion Week i år.

Goldmine er kjent for sine fargerike, tykke smykker og Mette-Marits variant heter Lady Turqouise og selges for 2500 kroner.

minMote-leder Sonia Huance Vold roser kronprinsessen for at hun tør å satse på et stort statement-smykke.

- Kronprinsessen har tidligere valgt veldig moteriktig tilbehør, som Prada-øredobbene og Jil Sander-luen. At hun nå velger et stort statement-smykke fra norske Goldmine viser at hun ikke er redd for å eksperimentere. Vi har jo sett dette smykket på flere norske kjendiskvinner tidligere, men kronprinsessen kler det vel så godt, sier Vold og fortsetter:

- Mette-Marit er alltid flott, men denne gangen ser hun også svært trendy ut. Jeg synes det er gøy at hun våger å bruke den litt utradisjonelle genseren på et offisielt oppdrag. Hun balanserer antrekket perfekt, og ser både ungdommelig og representativ ut.

Les også:

MinMote.no - Norges største motesideMette-Marit får så hatten passer: - Badehette anno 1920Motepressen elsker Mette-MaritMinMote.no - Norges største moteside
Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Kongelige
  2. Tone Damli Aaberge
  3. Kronprinsesse Mette-Marit

Relaterte artikler

MOTE

Mette-Marits 10 beste moteøyeblikk i 2012

NYHETER

Mette-Marit kom i for trang kjole

NYHETER

Slik ser kronprinsesse Mette-Marits Jenny Skavlan-kjole ut

NYHETER

Mette-Marit om luksuskritikken: Flott at folk engasjerer seg

NYHETER

Nå kan du kjøpe plagg fra Mette-Marits luksusgarderobe

NYHETER

Mette-Marit fortsetter med gjenbruk

NYHETER

Mette-Marit gjør som stjernene – kler seg i sesongens striper