Mote

Dette er festsesongens viktigste tilbehør

Festsesongen står for tur og butikkene bugner av tilbehøret som setter prikken over i-en på antrekket ditt, nemlig clutchvesken. Her er 18 funn som finnes i butikk nå.

  • Jennifer Bråthen
Publisert:

På de røde løperne sverger de fleste kjendisene til små vesker. De siste årene har den minste av de alle, clutchen, vært et fast innslag, og den kommer i en rekke farger, fasonger og prisklasser. En av de mest trendy akkurat nå er boksclutchen. Mange stjerner sverger til en eksklusiv variant designet av Alexander McQueen, men flere motehus har kastet seg på trenden. Der i blant merket til Nicole Richie, House of Harlow. Boksclutchen er også å oppdrive i rimeligere kjedebutikker.

LES OGSÅ: Nytt antrekkstunt fra Kristen Stewart

En klassiker av den populære vesken er konvoluttclutchen. En rekke motehus har i mange år satset på varianten og den kommer i en rekke farger, materialer og størrelser. En av de meste kjente er fra Yves Saint Laurent. Den er flittig brukt på de røde løperne, og er en kjendisfavoritt blant annet skuespillerinnen Eva Longoria sverger til.

Ønsker du å vekke oppsikt kan du med fordel gå for en oversized variant av clutchen, gjerne i en iøynefallende farge, slik Mena Suvari gjorde under lanseringen av samarbeidskjolleksjonen til H&M og Margiela. Nå kan du velge og vrake mellom en rekke mønstre, materialer og farger. Ønsker du en tidløs variant er en leopardmønsteret et godt valg - mønstre fra dyreriket kommer og går, og akkurat nå er det supertrendy. Vil du vekke enda mer oppsikt kan en variant med glitter eller paljetter være akkurat det du leter etter.

Tips: Å velge en clutch som gir antrekket ditt «det lille ekstra» er lekkert, men har du for eksempel en iøynefallende kjole er det ofte finest å kombinere den med en ensfarget clutch i et lite oppsiktsvekkende materiale.

LES OGSÅ: Maison Martin Margiela for H&M: – For sært for folk flest

LES OGSÅ: Denne pandavesken koster 86.000

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Stil
  2. Shopping
  3. Vesker
  4. Nicole Richie
  5. Rød løper

Relaterte artikler

MOTE

Denne trendskoen bør du ha i vår

NYHETER

I år skal solbrillene være runde

NYHETER

Stjernene kjempet om oppmerksomhet - her er bildene fra Emmy Awards

MOTE

Pakk deg inn høstens luneste tilbehør

NYHETER

Mena Suvari vakte oppsikt i svensk design

NYHETER

Maison Martin Margiela for H&M: - For sært for folk flest

MOTE

De fineste morgenkåpene i butikk nå