Blake Lively mottar skogave verdt flere hundre tusen

«Gossip Girl»-skuspillerinnen Blake Lively er elsket av en rekke designere. Nylig mottok hun en eksklusiv gave av skokongen Christian Louboutin.

I går ankom Blake Lively Godivas Valentine-fest i New York. Hun var iført en lekker tofarget kreasjon fra Valentino og perlemorsfargede pumps fra skokongen Christian Louboutin. Den blonde skjønnheten er kjent for sin hyppige bruk av skomerket med de røde sålene, så det er derfor ingen overraskelse at hun også er en god venn av designeren.

LES OGSÅ: Få en smakebit på trendene fra «Gossip Girl»

Ifølge People Magazine hjelper han henne med å plukke ut skopar til de ulike antrekkene hun viser seg i på den røde løperen, men man kan vel trygt si at forholdet mellom Louboutin og Lively er tatt til nye høyder. For nylig ble det kjent at stjernen har mottatt en gave verdt flere hundre tusen

– Herregud, jeg fikk hele vårkolleksjonen til Louboutin på døren i dag og den ser helt fantastisk ut, sier hun til magasinet og legger til:

– Jeg har gått rundt med dem i leiligheten min i hele dag.

Lively har ved en rekke anledninger vært flink til å pleie sine relasjoner til de eksklusive designerne, for hun er ofte å se i dyr design. I forbindelse med fjorårets Cannes filmfestival var stjernen iført både Louboutin og Chanel. Hun blir også omtalt som en av Mr. Lagerfelds muser.

Hvordan var din opplevelse i dag?