Ukens Trendsetter: Lady Melbourne

Blogg: Lady Melbourne Hvor: Melbourne, Australia Yrke: Student/accessories designer

silje
Publisert:

Lady Melbourne er en lady til fingerspissene. Hun overlater ingenting til tilfeldighetene. Smykker, hår og klær er alltid nøye planlagt og passer perfekt til dagens antrekk. Lady Melbourne shopper klærne sine i vintage-og secondhandbutikker eller designer sine egne. Denne damen ser du aldri i en joggebukse.

1.Hvorfor startet du å blogge?

-Jeg startet bloggen fordi jeg ville vise verden hva som foregår på motefronten i Melbourne, sier Lady Melbourne til minMote. Navnet på bloggen var en liten tilfeldighet, men jeg synes det passet med stilen min.

2.Er det mye jobb å ha en så gjennomført stil?

-Overhodet ikke. Dette har vært min stil så lenge jeg kan huske! Jeg tror at hvis man følger sin stil og kler deg i klær du elsker, blir moten en del av din personlighet. Ja, egentlig blir klærne en forlengelse av hvem du er, sier Lady Melbourne.

MinMote.no - Norges største moteside

3.Hva er dine favorittkjøp denne sommeren?

-Siden vi er på vei mot vinteren i Melbourne, leter jeg etter et deilig kashmirskjerf. Våre vintre er nok ikke sammenlignbare med vintrene i Norge, så jeg kan fint gå i trenchcoats. Vi slipper gudskjelov å kle oss i store jakker. Jeg har også dilla på bluser med sløyfer, og kjøper meg et par nye hver sesong, uansett om de er trendy eller ikke sier Lady Melbourne.

4.Hvor får du inspirasjon fra?

-Jeg kjøper utallige blader og magasiner. Lula, Frankie, britisk og franske Vogue. Jeg elsker også å gå på vintageshopping. Ofte handler jeg ingenting, men lar meg inspirere av all historien til plaggene som er i butikkene. Jeg blir også inspirert av andre blogger, stoffer og strikking, sier den elegante damen.

MinMote.no - Norges største moteside

Tilbehør er viktig for Lady Melbourne. Hun bruker bevisst hansker, vesker, hatter og store smykker for å fremheve sin stil. Av alt hun eier, kommer Chanelsmykkene øverst på listen over hva hun verdsetter mest.

-Chanel smykkene mine er fantastisk vakre. Jeg elsker smykker og har en veldig stor samling, men det er nok de fra Chanel som er dyrest. Sånn ellers spiller det ingen rolle om klærne eller smykkene koster 100 eller 5000 kroner, de er like mye verdt for meg, sier Lady Melbourne.

5. Har du noen shoppingtips?

-Prøv vintage eller secondhand. Du lommer til å bli overrasket over hva du kan finne. Jeg liker å gå på de lokale markedene i helgene i byen, der finner jeg ofte mye fint til en latterlig billig penge. Skal du besøke Melbourne bør du ta turen til markedene. Det er også et område som heter Flinders Lane som har mange fantastiske butikker. Her finner du mye av den originale Melbourne stilen, og tonnevis med inspirasjon, sier den gjennomførte jenta.

6. Hva er det enkleste man kan gjøre for live opp et antrekk?

-Tilbehør er viktig. Vesker, sko og hansker gjør veldig mye for å sette spiss på et antrekk. Jeg kan gå med en enkel kjole, men setter jeg på meg et par røde hansker og et par fantastiske høye hæler blir utrykket helt annerledes, sier Lady Melbourne.

MinMote.no - Norges største moteside

7. Hvis du kunne være et plagg eller et smykke, hva ville du være?

-En diger coctailring med masse diamanter! Fra Chanel selvfølgelig. Hvorfor? Hvorfor ikke? Avslutter den gjennomførte damen til minMote.

Følg minMote på Twitter.
Publisert:

Finn mer innhold om: