Hun overtar jobben til Victoria

Skuespiller Megan Fox (23) har blitt kåret til verden mest sexy kvinne. Nå overtar hun jobben til Victoria Beckham, og blir Armanis nye undertøy- og jeansmodell.

Mari Glans
Publisert:

De forrige undertøyskampanjene til Armani hadde ekteparet David og Victoria Beckham som modeller, og de sexy kampanjebildene vakte oppsikt verden over.

MinMote.no - Norges største moteside

David og Victoria Beckham hadde begge millionkontrakter med det italienske motehuset, men nå er det tid for utskiftninger. Det er nå offentliggjort at de nye modellene er fotballspilleren Cristiano Ronaldo og skuespiller Megan Fox, i følge nettstedet WWD.com. Men i motsetning til ekteparet Beckham, skal ikke Ronaldo og Fox fotograferes sammen i den nye kampanjen.

Megan Fox, mest kjent fra «Transformers»-filmene, er raskt blitt et av Hollywoods største sexsymboler, og ble i fjor kåret til verdens mest sexy kvinne av herrebladet FHM. Det er derfor ikke så overraskende at skuespilleren overtar jobben som modell for de vanligvis svært hete kampanjebildene.

Liker du looken til Megan Fox?Slik kan du kopiere den!

Mye oppmerksomhet

Armani har satset ekstra på undertøyskolleksjonen sin de siste sesongene, og fikk mye oppmerksomhet for de sexy bildene i den forrige undertøyskampanjen. De nye bildene med Megan Fox og Cristiano Ronaldo er allerede tatt, og det av samme fotografduo som tidligere, Mert Alas og Marcus Piggott

Megan Fox vil være modell for både undertøy- og jeanskolleksjonen til det italienske motehuset, og den nye kampanjen skal frontes verden over fra januar til neste år.

Relevante artikler videre:

Gjør dere som Posh og Becks?Tar du med kjæresten på shopping?

Visste du atVictoria Beckhamselger mest moteblader?

På tide med nye sko?Her er høstens skotrender!

Detaljene teller!Sats på kule detaljer i høst!

Publisert: