Vårtrender på Kids Choice Awards

Stjernene kledde seg sommerlig og trendy under Kids Choice Awards i helgen.

Mari Glans
Publisert:

Den unge og humoristiske prisutdelingen ga stjernene en anledning til å kle seg opp i mer avslappede antrekk enn på prisutdelingene som har vært tidligere i år.

Diney-stjernen Selena Gomez var en av de mange som valgte en enkel minikjole på kveldens orange løper. Den gule chiffonkjolen er fra Christian Cota, og det flettede gullbeltet er fra samme designer. Til kjolen hadde Gomes brune gladiatorinspirerte sandaler og en hvit liten clutchveske.

Katy Perry hadde på seg en oppsiktsvekkende korsettkjole fra designerdoen The Blonds, som er kjent for å være favorittdesignerne til ekstravagante popstjerner og transvestitter. Korsettet er et av The Blonds varemerker, og Perrys kjole var metallisk i flere farger dekorert med glassteiner. Katy Perry hadde glitrende pumps med kilehæl til kjolen, og hadde kun en stor sølvring og forlovelsesringen som eneste smykker.

Stor moteguide!Her er trendene som gjelder til våren

Supertrendy jeans

Skuespiller Zoe Saldana har på kort tid markert seg som en av de mest trendy stjernene på den røde løperen. Hun hadde også det mest hverdagslige anterkket under Kids Choice Awards, og kom i jeans og t-skjorte, sammen med en kul jakke og pumps. Tweed-jakken er fra Isabel Marants vårkolleksjon, og jeansene er kuttet ved ankelen, noe som er superhot denne våren. Hun gjorde antrekket mer festklart med pumps fra Christian Louboutin og en rosa clutchveske.

Rihanna kom på den røde løperen med ny hårfrisyre og en pudderfarget kjole fra Christian Dior. Rihanna brukte kjolen med et belte i livet og lange sølvkjeder. I tillegg har hun kastet seg på trenden med sokker i skoene, og hadde på seg glitrende sokker fra Christian Dior i pumpsene fra Brian Atwood.

En av vårens store trender!Kult med sokker i skoene

Gikk for minikjoler

De yngre stjernene på Kids Choice Awards gikk for fargerike minikjoler på den orange løperen. Victoria Justice er en av de hotteste tenåringsstjernene i USA om dagen. 17-åringen hadde på seg en grønn asymmetrisk minikjole som hun brukte sammen med en av sesongens mest omtalte sko, nemlig Freja Boots fra Alexander Wang. Ankelbootsene har åpen tå, snøring og glidelåsdetaljer, som kan sies å være tre av vårens store skotrender i én og samme sko.

Miranda Cosgrove er en annen populær tenåringsstjerne, og er selvfølgelig både artist og skuespiller. Hun hadde på seg en plommefarget kjole fra Christian Siriano. Kjolen er stroppeløs og har volanger i skjørtet, som er veldig gjeldende denne våren. Til kjolen hadde hun hudfargede pumps fra Christian Louboutin.

Nikki Reed, kjent fra Twilight-filmene, valgte en samme type kjole til prisutdelingen. Den blomstrete minikjolen er fra Cynthia Steffe. Blomstermønster er som alltid aktuelt til våren, og volangene gjør den mer spesiell. Til kjolen brukte hun sølvsandaler fra Jimmy Choo og en clutchveske i sølv.

Relevante artikler videre:

La neglene synes i vår!Her er de hotteste neglefargene

Stor moteguide!Her er trendene som gjelder til våren

Lilla er hot på øynene i vår!Slik får du looken

Den hotteste hårfargen!Platinablond vår

Publisert: