Charlotte Thorstvedt gjestedesigner for Bik Bok

Charlotte Thorstvedt (23) er den neste gjestedesigneren for Bik Bok. Programlederen debuterer som designer for kleskjeden med en kolleksjon inspirert av Miami Vice og Studio 54.

Charlotte Thorstvedt går blant annet i fotsporene til skuespilleren Jenny Skavlan, som var kleskjedens gjestedesigner i fjor.

Thorstvedt ble kåret til best kledde av bladet Costume i 2009. Hun har blant annet vært programleder for X Factor, MTV og Radio 1. Thorstvedt har også jobbet som modell og var blant annet å se på catwalken for designervenninnen Fam Irvoll under Oslo Fashion Week tidligere denne uken.

Thorstvedt stiller ofte som modell for Norges mest elleville designer.Se video her!

Miami Vice og Studio 54

Kolleksjonen består av 11 plagg deriblant kjoler, t-skjorter og playsuits. Inspirasjonen er hentet fra Miami Vice og Studio 54, og Charlotte Thorstvedt har fokusert på detaljer som skulderputer, fjær og sløyfer. Kolleksjonen kommer i butikk 23. april og har fått navnet Bik Bok by Charlotte Thorstvedt. Programlederen skal selv ha tegnet alle plaggene i kolleksjonen.

minMote følger Oslo Fashion Week.Årets debutant leverte en stilsikker kolleksjon!

Lei av vinteren

I en pressemelding skriver Bik Bok at vinterkalde fashionistas kan glede seg til en sommerlig kolleksjon. I følge pressemeldingen er Thorstvedt lei av vinteren og har satt sin stil på kolleksjonen med en sommerlig lekenhet.

- Jeg tenkte på alle de stakkars jentene der ute (meg selv inkludert) som synes vinteren har vært altfor lang og kald. Vi lei av å gå rundt innpakket i vinterklær. Nå er det vår, og endelig kan vi alle sammen nyte vårmoten, sier Charlotte i pressemeldingen.

Thorstvedt skal ha benyttet muligheten som designer til å skape plagg hun selv ikke har funnet seg i butikkene og kolleksjonen skal i følge programlederen selv være leken og rocka.

- Det er en utfordring å finne sin egen stil, men man skal kunne leke seg med mote og gå med litt crazy ting av og til, oppfordrer Charlotte.

Kolleksjonen lanseres i Bik Boks nye flaggskipbutikk 22. april og blir tilgjengelig i alle Bik Bok-butikkene dagen etter lanseringen.

Tidligere har Bik Bok samarbeidet med Jenny Skavlan, den svenske motebloggeren Amanda Berg, og har også brukt bloggere fra Norge, Sverige og Danmark som modeller i sin sommerkampanje.

Relevante saker videre:

Jenny Skavlan gjestdesigner for Bik Bok.Se hennes kolleksjon her!

Kate Moss designer også!Her er hennes kolleksjon for TopShop

Norske Hollywood-favoritter vant Nåløyet. Mardou & Dean leverer varene!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?