Shoppingtips i London

Moteblogger og fotograf

Lucas H. Weldeghebriel
Publisert:

Silje Chantelbor i Bergen og eier blant annet to klesbutikker. Her deler hun sine beste shoppingtips for mote og design i London.

I London finner du utsøkt shoppingmuligheter som dekker hele spekteret fra vintage og budsjett til kremen av eksklusivitet, skriver Silje for minMote.no.

MinMote.no - Norges største moteside

- Er du kunstinteressert, vil du ikke ha problemer med å finne de interessante kunstmuseer og gallerier. Ikke minst er London kjent for noen av verdens beste restauranter.

Les også: Shopping i Stockholm.

Moteshopping

- Jeg liker aller best små gater med individuelle butikker med særpreg og variasjon. Hvis du, som meg, er på jakt etter dette, er Notting Hill stedet du vil være - her myldrer det av fine cafeer, unike butikker og små kunstgallerier, tipser Silje.

Ledbury Road og Westbourne Grove, samt gatene rundt disse, er et godt utgangspunkt for en deilig shoppingdag i Notting Hill.

Butikken Matches på Ledbury Road er en av de beste i sitt slag og her finner du merker som Chloè, Lanvin, Stella McCartney og Christian Louboutin.

Ikke langt unna finner du Markedet i Portobello, som er åpent på lørdager og søndager hvor det er fullt mulig å gjøre noen gode kupp, om man er litt dreven. Koselig atmosfære er det uansett.

I enden av gaten (Portobello Rd.) finner man Electric Brasserie & Cinema , hvor man kan ta seg en liten pust i bakken - et av mine favorittsteder i hele London.

Les også: Slik gjør du kupp på loppemarked.

Kunst og design

Er du er interessert i kunst, design og mote er V&A Museum i South Kensington et absolutt must.

Sett av minst noen timer for å nyte disse imponerende samlingene i vakre omgivelser. Og mens du er på disse kantene av byen, er det ikke langt til varehusene Harrods og Harvey Nichols like i nærheten som er et skikkelig eldorado for den shoppeglade med alt som kan tenkes av design, skjønnhet og mat under samme tak - anbefales spesielt til regnværsdager.

Les også: 14 gode råd for smart og billig shopping.

Mine topp tre butikker i London:

1. Browns Focus på South Molton Street med merker som Philip Lim 3.1, See by Chloè, Acne og Rika.

2. Dover Street Market. Kanskje Londons viktigste mote/konseptbutikk. Eid av den innovative designeren Rei Kawakubos i Comme des Garcons. Eksperimentelt og inspirerende.

3. Matches i Ledbury Road, Notting Hill.

Hotelltips: Guesthouse West. Superkoselig, lite hotell i Notting Hill. Ca. 1500,-NOK pr.natt.

Relevante artikler videre:

Nå trenger du ikke lenger dra til utlandet.TopShops nettbutikk er endelig åpen for nordmenn

Hvorfor handle dyrt i et begrenset utvalg?Her er den ultimate guiden for kleshandel på eBay!

MinMote.no - Norges største moteside
Publisert:

Finn mer innhold om: