Høydepunkter fra 2009

silje
Publisert:

2009 var et fantastisk år, som kanskje best kan fortelles i bilder. Da vi startet opp minMote hadde vi visjon om gi dere innblikk i de siste trendene, guide dere i shoppingjungelen og gi gode råd om hvordan dere kan gjøre smarte kupp på nett og i butikk. Under et år senere er minMote en suksess takket være alle dyktige medarbeidere, bidragsytere og ikke minst takket være alle våre fantastiske lesere. Men det er alltid rom for forbedring, så vi lover å bli enda bedre i 2010! Her er noen av mine favorittøyeblikk fra året som gikk.

Oppstart av minMote

Vi begynte å jobbe med preprodusering av saker til minMote i begynnelsen av 2009 og litt over to måneder senere var vi på lufta. .

Møte med Viktor og Rolf

I mai var jeg så heldig å få møte med Viktor og Rolf i Amsterdam. Designerduoen har alltid vært blant mine favoritter for deres avant garde og konseptuelle design. Det ble også tid til litt shopping. Rett rundt hjørnet for hovedkontoret til V&R, lå det nemlig flere vintagebutikker hvor jeg fant nydelige skatter som ble med hjem til Norge.

New York Fashion Week

For de fleste som jobber med mote, er New York og Paris Fashion Week icing on the cake. Fra vi startet opp minMote hadde jeg en drøm om å reise til NY og i august ble drømmen til virkelighet. Å sitte et par rader unna Anna Wintour og Kate Lanphear i Bryant Park, var en opplevelse. Eksepsjonelle visninger i Brooklyn, møte med designere, moteblogger og fest på The Standard, lynshopping og Fashion Night Out, var bare noen av høydepunktene fra New York Fashion Week.

Møte med Alexander Wang

Under Fashion Night Out, var vi så heldige å få møte Alexander Wang. Diskodansing på Barneys med stjernedesigneren og modellvenninnene Natasha Poly, Hanne Gaby Odiele og Magdalena Frackowiak, var litt av en opplevelse.

Ferie

Alle trenger å lade batteriene. Først et par uker og langhelger i sommer på hytta med gode venner. På vår årlige tur til USA i november, la vi reisen til NY og LA. Gode venner, morsomme fester, gode middager og mye bra shopping var den perfekte avslutningen på 2009.

Foto: Privat og Scanpix

Publisert:

Finn mer innhold om: