Kuldesjokk

Fredag var vi tidlig i studio for å ha generalprøver til MGP. Da jeg dro hjemmefra i åtte-tiden, trodde jeg at jeg hadde kledd meg ganske godt, men det viste seg senere å være en skikkelig bom og i helgen har jeg ligget rett ut med feber. I de siste ukene, har jeg alltid hatt på meg ullstrømpebukser (2 hvis jeg går i skjørt) og ulltopper under lag-på-lag med ull og det har fungert veldig bra. Fredag hadde jeg så dårlig tid, at jeg løp avgårde uten strømper under jeansen og endte opp med blåmerker på lårene etter kulden. Må si at jeg aldri har opplevd dette tidligere, så fikk litt av et sjokk da jeg så de hvite flekkene og blåmerkene.

I studio på kvelden var det så kaldt, at jeg satt å skalv under hele sendingen. Neste gang lover jeg meg selv at det blir litt mer påkledd, så jeg slipper å bli syk. Tusen takk for alle kommentarer og støtte i forbindelse med MGP! Så utrolig morsomt å få være med på sending sammen med Jostein Pedersen (nei, vi er ikke gift), tror det blir mange morsomme kvelder frem til finalen.

I helgen har det strømmet på med mange spørsmål, så tar en runde med svar på bloggen i morgen. Er det noe du lurer på, kan du legge igjen en kommentar eller sende meg mail, så prøver jeg å få med så mange jeg klarer i innlegget i morgen.

I studio: Jostein Pedersen, Ola E.Stenberg og moi. Kardigan fra Vero Moda, jeans fra Made in Heaven og boots fra Lille Vinkel.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?