Dilla på denim

En av vårens hotteste trender er denim, og nå skal jeansplagget brukes fra topp til tå. La deg inspirere av denimfeberen og invester i tidløse olaplagg som jeans, skjørt eller olajakker.

silje
Publisert:

Fra topp til tå

Denne våren skal vi kle oss i denim og jeans, gjerne lag-på-lag eller fra topp til tå. Designere som Chloè, Stella McCartney og Ralph Lauren vil se oss i denim til våren og gjerne i forskjellige nyanser og vasker. Skinny jeans, boyfriend, 70-talls inspirert eller slitte jeans, er bare noen av stilene å velge mellom i vår. Det kan ikke bli for mye denim, her gjelder det å blande denimvasker og prøve ut nye kombinasjoner.

Ingvild Bergsaker i Diesel Norge, sier til minMote at det er spesielt noen vasker og stiler som er i vinden denne våren.

- Angående vasker er det alt fra mørkeblå til lyseblå sommervasker som gjelder. I tillegg har vi det vi kaller «truckdriver»-vasker. Disse er superslitte vasker med flere hull i. Ellers er det også større fokus på detaljer som glidelåser. Når det kommer til stilene er det smalere enn noen gang, kanskje som følge av den enorme tightstrenden, men litt høyere på livet, sier Ingvild Bergsaker i Diesel til minMote

Hva har du spesielt tro på i vår?

- Jeg tror superslim og boyfriendjeans fortsatt vil dominere markedet. Men avklipte denimshortser er også veldig kult når solen titter frem, sier Bergsaker.

På tide med noe nytt i garderoben?Her er 12 andre tøffe vårtrender!

Basisgarderoben

Mange har mye denim som en del av basisgarderoben. Jeans, olajakker og shorts har allerede vært å se i motebildet en god stund. Prøv deg frem med nye kombinasjoner av det du allerede har. Både lyse og mørke vasker kan blandes, gjerne med en olaskjorte til en jeans eller shorts. Brett gjerne opp ermene på olaskjorten og beina på buksene, stilen skal være avslappet. Trenden kan til tider være nokså maskulin, så det kan være lurt å bryte opp med enkle og feminine detaljer som smykker og høye hæler.

Rumpa må se bra ut!Få Jessica Simpsons sine tips til jeansshopping.

Western

Olaskjorter, olashorts, kjoler og til og med snekkerbuksen var å se på vårens catwalker. Synes du det blir voldsomt med jeans fra topp til tå, styler du trenden med en snerten western twist à la D&G. Olaskjorte til et lyst skinnskjørt med brunt tilbehør og store solbriller er en sikker vårvinner.

Et snev av 70-tallet

Noen av vårens tøffeste modeller kommer med lapper i fargenyanser som bryter med hovedfargen, gjerne lyst på mørkt, eller svart på lyst for en rå effekt. Chloè stod for en naturlig look med lyst og mørkt, mens Stella McCartney hadde tydelige referanser til 70-tallet med høye liv og sleng. Tresko, kilehæl og farger i naturtoner er lekkert tilbehør til denne stilen.

Clogger er hot! Her er Siljesfavoritter.

Elegant

Sats også på olastoff i kombinasjon med noen andre av vårens heteste trender. Denim og pasteller er en annen fin og elegant vårkombinasjon som passer de fleste. Bruk en dus rosa topp til en lys jeans eller bryt opp en stilen med en slitt olajakke over en lekker maxikjole eller skjørt. En garantert vinner på sene sommerkvelder.

Stjernene elsker pasteller og puddertoner.Slik gjør de det!

Tilbehør

Denimtrenden gjelder ikke bare på klærne, tilbehøret kan også fint gå i denim. Vesker, sko og belter er populært tilbehør og kommer også i olastoff. Blir det for mye av det gode med denim fra topp til tå, kan du satse på et fin veske eller et par tøffe sko som lekre detaljer i sommer.

Relevante saker videre:

Slik gjør du et bruktkupp!Se minMotes Trendguide her.

Nå er denne jakka tilbake.Sjekk saken her!

På tide med en ny veske?Her finner du ti rimelige varianter!

Publisert:

Finn mer innhold om: