minMote-redaksjonens oktoberfavoritter

Oktober byr både på flotte og kjølige høstdager. Klassiske plagg som kåper, boots og varme ullgensere står på ønskelisten til minMote-redaksjonen denne måneden.

silje
Publisert:

Leder for minMote, Silje Pedersen

- Jeg har jaktet på en cape eller en kamelkåpe ganske lenge, det er ikke alltid like lett å finne den perfekte modellen. Kåpen i kamelfarge fra Weekday blir fin i høst, spesielt sammen med tilbehør som hansker og skjerf i farger som rødt og burgunder.

- Invitasjonene til fester og julebord har allerede begynt å komme inn, så jeg trenger et par nye festkjoler. Kjolen fra Carin Wester er rålekker og kan brukes med røde pumps eller et par røffe boots og masse smykker, for en tøffere og mer edgy look. Et par statementøredobber er et must i smykkeskrinet og bringer glamour inn i hverdagen. Disse bruker jeg både til fest og hverdags.

Vil du ha flere tips? Sjekk ut bloggen til Silje her!

- Håret mitt fikk gjennomgå med mye styling under New York Fashion Week, så nå trenger det litt ekstra på pleie. Jeg har blitt hekta på arganolje fra den norske gründeren Alexander Eggum. Oljen bruker jeg i håret før jeg begynner stylingen, den både beskytter, pleier håret og er drøy i bruk.

Journalist og student, Cathrine Elnan

- Jeg har ikke tenkt til å slutte å gå med shorts selv om vi går inn i oktober måned. Denimshortsen byttes ut med tykkere materialer, enten det er skinn eller ull, som denne kamelfargede varianten fra topshop.com. Perfekt med et par tykke strømpebukser og en varm, romslig ullgenser.

- De enkle, klassiske skolettene har vært å se i mange ulike varianter denne høsten, og jeg har lagt min elsk på de sorte med glidelås. Selv om de har vært populære en stund nå, så er jeg fremdeles ikke lei av denne modellen. De passer både til bukse og skjørt, og har en solid, kraftig hæl som attpåtil gjør dem behagelige å gå med.

- Nå som det blir kaldere har jeg bare lyst til å pakke meg inn i store, varme plagg, enten det er skjerf, gensere eller kardigans. Jeg likte de litt maskuline skinndetaljene på denne modellen, og tror den blir å få en plass i klesskapet mitt ganske snart.

- Militærjakken kommer alltid tilbake med jevne mellomrom, og siden jeg ikke fant en passende modell til våren, har jeg tenkt å investere i en litt tykkere og mer romslig variant til høsten.

- Når jeg først bruker smykker, så liker jeg at de synes. Dette smykket er ikke altfor stort, men kan allikevel sprite opp en hverdagslig og vanlig t-skjorte.

Nå skal smykkene være store. Les mer her!

Videojournalist, Merete Gamst

- Selv om det er lett å klage over at sommersola forsvinner og at kulda setter inn, må jeg si at høsten er den årstiden det er mest gøy og koselig å kle seg.

- De sorte skoene med kilehæl går til det meste og er behagelige på foten. Detaljen med saueskinn er tøff, disse bootsene vil holde meg varm i vinter.

- Jeg vil kjøpe tights i forskjellige farger, blant annet kamelfarget, grå og sort. De er perfekte å ha under store herlige ullgensere.

- Det er viktig å ikke glemme undertøyet under alle lagene med klær. Siden jeg går for duse og jordnære farger utenpå, velger jeg litt mer spennende farger inntil kroppen. Det er også litt friskere mot blek vinterhud.

Relevante saker videre:

Har du skodilla? Her er 25 av høstens hotteste skomodeller!

Fått med deg siste nytt? Nå får du klær på boks!

Publisert:

Finn mer innhold om: