Vårens kuleste tilbehør

Smykker, vesker og sko i X-large. Fellesnevneren for vårens tilbehør, er at det skal være stort.

silje
Publisert:

Vesker

Vårens kuleste vesker, kommer i forskjellige farger og fasonger. Vi blir ikke kvitt clutchen med det første. Denne sesongen skal det enten lite og hardt eller stort og mykt. Detaljer som frynser, nagler og paljetter dominerer motebildet. Det er også på tide å ta frem en av de gamle veskene med lang remm, for nå skal vesken gjerne henge over skulderen. En annen veske som gjør et lite comeback denne sesongen er shoppingnettet. Alle de store motehusene hadde sin variant av nettet, basert på sine egne shoppingposer. Skinn, tøy og metalliske stoffer er populære varianter. La kun fantasien sette grenser for hvilken veske du velger denne våren.

MinMote.no - Norges største moteside

Statementsko

Futuristisk, platå og skulpturelt. Det er ingen tvil om at skomoten er på sitt høydepunkt denne våren. Designerne har lekt seg med store remmer, fjær og andre spennende geometriske detaljer. Hælen skal være så høy og bemerkelsesverdig du makter. Men fortvil ikke, for synes du skoene blir i høyeste laget, kan du trøste deg med at flate sko også er inn i år. Gladiatorsandaler med tøffe detaljer eller myke tøysko, er gode alternativ til de høye hælene.

Store smykker

Kjeder, øredobber og armbånd var stort på catwalken i år. Denne våren skal alle smykkene være i størrelse X-large. Så om du velger kjeder i metall, øredobber i oksidert sølv, eller armbånd med eksotiske detaljer, så skal det være stort. Tilbehør har jo alltid spilt en viktig rolle på catwalken, men denne våren kan man si at detaljene virkelig står i fokus. La deg inspirere av kjeder som lignet kunstverk hos Marc by Marc Jacobs, Lanvin og Chanel. Eller velg gigantiske øredobber i sigøynerstil à la Louis Vuitton, Zac Posen og Marni.

Belter

I år er det full fokus på midjen. Brede eller tynne, belter i alle fasonger er en av sesongens hotteste trender. Store sløyfer, perler og fletter var noen av de mest spennende beltevariantene på catwalken. Fargene går fra dust til sterk orange og du kan gjerne legge beltene i lag på lag. Beltene skal enten sitte i midjen som hos Missoni og Christian Dior, eller på hoftene som vist hos Ralph Lauren. Et gammelt belte blir som ny, hvis du knyter det som en sløyfe i midjen som sett hos 3.1 Phillip Lim, eller tilfører et par brosjer som sett hos den italienske duoen Dolce & Gabbana.

Hatt

Panamahatten er tilbake. La deg inspirere av Pierce Brosnan i filmen "The Taylor of Panama", og skaff deg en tøff herrehatt. Boksehatter på snei som hos Anna Sui og Marc Jacobs er også kult. Har du vanskeligheter med å svelge hattemoten, kan du fint velge deg et hårbånd med fjær eller blomst. Det er like tøft og vil sette spiss på ethvert antrekk.

MinMote.no - Norges største moteside
Publisert: