Utvider med egen nettbutikk

I januar åpnet Monica Johansen, aka Miss Harmonica, vintagebutikk i Oslo. Nå er pågangen så stor at hun i tillegg satser på egen nettbutikk med plagg for både dame og herre.

silje
Publisert:

I butikken Flashdance, som ligger i Posthallen, kan du finne håndplukkede vintageplagg, accessoirer og klær fra de norske designerne Fam Irvoll og Kjersti Vatle. Monica Johansen, mer kjent som elektropop-artisten Miss Harmonica, selger også egendesignede smykker i butikken. Nå er etterspørselen over hele landet såpass stor at hun har fått sin egen nettbutikk, Flashdancevintage.no

- Siden åpningen i januar har det vært stor pågang fra folk i hele landet som har lyst på ting de har sett på facebook-gruppen og det har vært stor etterspørsel etter en nettbutikk, sier Monica Johansen til minMote.

I nettbutikken som åpner i dag, finner du både klær til dame og herre, utvalgt designervintage som jakker fra Christian Dior og Ralph Lauren. Johansen bruker mye tid på å plukke de riktige klærne og satser på å ha eksklusivt utvalg både i butikken og på nett.

Åpnet ny vintagebutikk i Oslo. Les mer her!

Er det ikke tøft å drive en slik nisjebutikk?

- Det er selvsagt også mye jobb, særlig siden jeg også er artist ved siden av, men jeg håper at jeg kan bidra med litt glitter og stas til Oslo, og nå også hele landet. Butikken går bra og stadig flere finner veien i den fantastiske bakgården her inne i Posthallen.

Vil det være det samme utvalget i nettbutikken som i butikken i Posthallen?

- Det vil være mye av de samme plaggene som i butikken. Utvalget består hovedsaklig av kjoler, jakker, jumpsuiter og tilbehør til dame og gensere, t-skjorter, skjorter og jakker til herre.

Hvilke plagg er mest populære?

- Paljetter er fortsatt en stayer, blazere, skinnjakker, klær med nagler og steiner og belter med gull-lenker og gulldetaljer.

Hva mener du er gode kjøp i høst?

- Kjoler med gjennomsiktige partier, gullstuds eller paljetter, old school t-skjorter med trykk av Milli Vanilli, Steve Urkel og Nintendo. Jeg har akkurat fått inn massive gull- og kobberringer (ikke vintage) som har vært veldig populære og vitner om at folk vil ha store ringer i høst.

Relevante saker videre:

Shoppe på nett? Her er mange bra vintage-og secondhandbutikker!

Slik blir du høstfin på budsjett! Få gode tips av OsloGirls-jentene

Publisert: