De kuleste antrekkene fra Coachella-festivalen

Coachella er den hippeste festivalen i USA, og de siste dagene har det florert av trendy, musikkinteresserte kjendiser på festivalen i Indio,  California. Her er de kuleste antrekkene fra Coachella-festivalen.

Mari Glans
Publisert:

Chloe Sevigny er årets kuleste festivalgjenger. Med røde lepper og søte kjoler er hun en perfekt blanding av avslappet og trendy. Chloe er kjent for å sette sammen klær på utradisjonelle måter, og årets quirky detalj er sokker i sandalene. Blir dette en ny trend, mon tro?

Kjoler og jumpsuit

Kjendisene kler seg jevnt over mer casual på festival de også. Solbriller og sandaler er et must, og jentene kler seg enten i små kjoler eller korte jumsuits. Programleder Cat Deely hadde på seg en hvit jumpsuit med broderte detaljer en av dagene, og jumpsuiten blir nok en viktig del av årets festivalmote til sommeren.

MinMote.no - Norges største moteside

Komfortable sko

Årets Coachella-festival er mer enn en musikalsk begivenhet, alltid like elegante Dita von Tease har nemlig blitt avbildet i lave sko to dager på rad! Burlesque-danseren brakte likevel glamor til festivalen med sine snertne kjoler og perfekte hår.

Vår egen Ida Maria rocket scenen på Coachella i helgen, og så rocka og kul ut i grønn rysjekjole og knallrøde strømper.

MinMote.no - Norges største moteside
MinMote.no - Norges største moteside
Publisert:

Finn mer innhold om: