TopShop åpner butikk i Norge

Etter mange år med venting, kommer TopShop endelig til Norge. Klesgiganten skal satse stort i Norge med flere butikker, skriver D2.no

silje
Publisert:


I juli kunne minMote røpe at TopShop endelig sendte til Norge. Etter mange år med venting og frustrasjon, var det klart at norske kvinner hadde mulighet til å handle fra den britiske klesbutikkens nettside. I nettbutikken har man blant annet kunne få tak i de populære kolleksjonene til Kate Moss. Supermodellen Kate Moss har hatt et svært så vellykket designersamarbeid med kjeden. Moss er også kjedens modell og lanserte våren 2009 sin niende kolleksjon for TopShop.

MinMote.no - Norges største moteside

Ifølge D2.no skal kjeden åpne sin første flaggskipbutikk i Oslo i 2010. Deretter skal de satse på Bergen, Trondheim og Stavanger. TopShop jakter nå på de perfekte lokalene til butikken i Oslo og åpningen av den første butikken er avhengig av når de finner de rette lokalene. Foretningskontroller i TopShop, Neil Evans, sier til D2.no at de ser etter lokaler rundt Karl Johan til flaggskipbutikken og håper å kunne åpne tidlig på nyåret.

Det vil vi si er gode nyheter for norske jenter, som i årevis har shoppet TopShop i utlandet. Både Sverige og Danmark har hatt butikker lenge, men nå kommer altså den populære britiske kjeden til Norge. Forhåpentligvis åpner en butikk i nærheten av Karl Johan tidlig neste år.

Publisert:

Finn mer innhold om: