«Twilight»stjernene strålte på premiere

Rødt, grønt, blått og rosa. «Twilight»stjernene stilte opp i friske farger på premieren i natt.

Isabelle Ringnes
Publisert:

Kjendisene poserte gladelig på den svarte løperen før premieren på den ferskeste filmen i «Twilight»-sagaen, « Breaking Dawn Part 1» i Los Angeles i natt.

De ivrigste «Twilight»-tilhengerne sto i kø utenfor kinoen hele fem dager i forkant av premieren for å sikre seg et glimt av stjernene.

Kristen Stewart, kjent fra hovedrollen som Bella i filmen, troppet opp i en fotsid, mørkeblå og glitrende kjole fra J.Mendels vår 2012 kolleksjon.

Hun valgte en dramatisk look og sminket seg blekt med sotede øyne og svart neglelakk på tær og fingre.

Nikki Reed, kjent som Rosalie Hale i «Twilight», strålte i en grønn assymetrisk Marchesa Resort 2012 kjole.

Ashley Greene, som spiller Alice Cullen i filmen, ankom premieren i en rød oppsiktsvekkende stroppløs kjole. Kjolen var spesialsydd til anledningen av luksusdesigneren Donna Karan.

Carolina Herrera, kvinnen bak designet til Bellas brudekjole i filmen, valgte å kaste glans i en enkel svart kjole for anledningen. Kjolen brukte hun sammen med et par enkle, svarte Christian Louboutin sko.

Julia Jones, kjent som Leah Clearwater i filmen, vakte oppsikt i en engleaktig hvit kjole.

Premieren oste av kjente fjes, deriblant Jennifer Love Hewitt som poserte smilende i en grønn, firgursydd silkekjole med et svart belte i midjen.

Tinsel Korey valgte å bruke en prinsesseaktig rosa kjole med en sløyfe i midjen. «Home and Away»stjernen Sharni Vins ankom solbrun i en nydelig, rød fotsid kjole.

Ashley Tisdale, kjent fra blant annet «High School Musical» valgte en lårkort hvit kjole med blonder, kombinert med et par skoletter i leopardmønster.

Også de mannlige «Twilight»stjernene var naturlige blikkfang under tirsdagens hollywoodpremiere.

Peter Facinelli, kjent som Carlisle Cullen i filmen, ankom i mørkeblå dress med et skjerf i halsen. Kvinnebedårerne Robert Pattinson og Taylor Lautner valgte en klassisk stil med dress og slips.

Publisert: