Vinn makeover og gavekort på 10.000 kr med VG-Lista og minMote

Jeanette Farvik
Publisert:

I hele sommer kan du bli ny med VG-Lista og minMote og delta i konkurransen om et gavekort på 10.000 kr og en makeover med Mote- Silje.

Meld deg på i hele sommer

Til nå har vi fått inn utallige kandidater i Oslo, Stavanger og Trondheim, og neste by ut er Bergen.

Men konkurransen ender ikke der, for i hele sommer kan du sende inn ditt bilde med ditt beste antrekk og delta i konkurransen.

I august trekker vi en vinner som vinner gavekort og en makeover med Mote-Silje.

Alle som vil kan bli fotografert på minMotes fotovegg i de forskjellige byene og være med i trekningen av et gavekort på 10. 000 kr fra Only og Jack & Jones og et gavekort fra Bianco til 2000 kr, til den som stikker av med seieren for det beste antrekket.

Men har du ikke mulighet til å komme til den rosa standen, så kan du sende inn ditt bilde på mail.

MinMote.no - Norges største moteside

- Spennende opplevelse

Cathrine Hamre var en av de som ble stylet og sminket. Hun syntes det var ekstra stas at vi hadde tatt med standen til Stavanger.

- Bra det ikke kun skjer i Oslo. Stavanger er nemlig ikke en veldig glamorøs by, og det skjer ikke så mye spennende. Så det at minMote hadde en stand på VG-lista i år, skapte mye mer liv, sier Cathrine.

Fikk stylingtips av minMote-Silje

De som var innom og ble stylet, og sminket ble veldig fornøyd med resultatet. Det var mange som likte at de fikk beholde deler av klærne de selv hadde på, og heller fikk mer tips om hvordan de kunne gjøre antrekket kulere med noen få triks.

- Det er viktig å gi folk en opplevelse av noe nytt og spennende, men også små enkle grep som fungerer i hverdagen, sier VG og minMotes moteekspert, Silje Pedersen.

Og fortsetter:

- Tilbehøret har ekstremt mye å si for antrekket. Med detaljer som en fargesterk clutch eller et par tøffe sko, skjerf eller store smykker, så forandrer du det kjedelige antrekket på 1-2-3. Mange som kom til standen har flotte kjoler, skjørt eller jeans som utgangspunkt, og det lar seg enkelt lage en ny look med et nytt plagg i en knallfarge eller tilbehør, sier Pedersen.

Utfordringer i regnet

Oslo, Trondheim og Stavanger bød på mye nedbør, men folk lot seg villig style, selv om de var våte i tøyet.

- Det er ikke like lett å style vått tøy, men man må ta alt med et smil. Norge byr alltid på litt lunefult sommervær, så jeg anbefaler å ha et par kule gummistøvler og en tøff regnjakke i garderoben, sier moteeksperten.

Make-up tips i en fei

Make-up artist Jon Lundemoen som blant annet jobber for Max Factor, var med på minMote-standen i Stavanger. Han gav de frammøtte makeup-tips til å få legge en fin makeup i sommer.

- Fokuser enten på leppene eller øynene i hverdagen, sier Lundemoen til minMote.

- Når du bruker gloss på leppene bør det gå i enkle farger. Rosatoner, nude eller pastellfarger, er en klassiker som går igjen, og glossen bør ha solfaktor.

Sommerens festsminke

Kommer du rett fra jobb, bør du å ta på concealer. Dette lysner opp og demper mørke ringer rundt øynene. Det neste du må tenke på er leppene.

- Velg farger! Dette gjør leppene mye freshere, og sist men ikke minst rouge. Dette frisker opp og tar opp gløden i ansiktet. Sjekk været. Hvis det regner kjør på med vannfast mascara.

Fargefine negler

Når du skal bruke neglelakk i sommer må du gå for sommerens største trend, sterke farger.

- Gult er kult! Ikke vær redd for å skille deg ut, bare lek med fargene.

De tre største fargene er gul, rosa og orange. Da vil du ha fantastiske hender hele sommeren.

Konkurransen er i samarbeid med Bestseller, Bianco, Max Factor, Matrix og Define.

Relevante saker videre:

Bli ny med VG-Lista! Meld deg på her

På shopping? Få inspirasjon av minMote-redaksjonen

Publisert:

Finn mer innhold om: