Dette mener gutta om bikinien din

Sommeren er rett rundt hjørnet og jakten på det perfekte badetøyet er i gang. Her er guttas meninger om de ulike variantene på markedet.

Å finne en bikini eller badedrakt som både er flatterende og komfortabel kan være vanskelig. Nå har motemagasinet Marie Claire spurt hundre tilfeldige gutter om hva de mener om de største trendene på badetøyfronten. For de som er opptatt av hva gutta mener, kan valget av årets badetøy bli enklere.

LES OGSÅ: Dette har gått av moten

Den avslørende:

En av de mest populære bikiniene på markedet er også en av de mest avslørende. Ifølge motemagasinets spørreundersøkelse er 74 prosent av gutta fan av varianten, mens 26 prosent mener bikinien overlater for lite til fantasien.

Den stroppeløse:

Den stroppeløse varianten stammer fra romertiden, da kvinners byste var bandasjert under sportslige aktiviteter og bad. Denne varianten er godt likt blant gutta - hele 89 prosent stemmer for, mens kun 11 prosent ikke liker den.

Utskjærte partier:

For en kvinne som ønsker å vekke oppsikt på stranden kan en badedrakt med utskjærte partier gjøre susen. Dessverre faller ikke varianten i smak blant gutta. Hele 78 prosent av de spurte gutta svarte at de ikke forstod seg på den. 22 prosent likte den.

Den trendy:

Det er ingen hemmelighet at kvinner ofte liker trender bedre enn gutta. Derfor er det ingen overraskelse at trendy og oppsiktsvekkende badetøy kommer dårlig ut i spørreundersøkelsen. Kun 17 prosent likte denne, mens hele 83 prosent mislikte den.

Halterneck:

Den todelte, tradisjonelle bikinien som ikke viser for mye, men som likevel er sexy, var guttas favoritt. 93 prosent av gutta likte den fordi den liknet mest på vanlig undertøy, mens 7 prosent ikke likte snittet.

Frazer Harrison

Den sporty:

Denne varianten dukket opp på slutten av 90-tallet, og ble raskt en populær variant blant jentene. 53 prosent av gutta likte den, mens 47 prosent mente looken kunne sammenliknes med menn som badet med t-skjorte.

Den retro:

Vintage-inspirert badetøy har fått sin renessanse. Det har gitt mange kvinner en mulighet til å vise frem sine kvinnlige former på en sofistikert måte. Dette er likevel en bikini bare 21 prosent av gutta setter pris på. 79 prosent ønsker seg mer hud.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?