Kul på Coachella

Se hvordan stjernene kler seg på verdens hippeste musikkfestival.

Mari Glans
Publisert:

Det florerer av kjendiser på den årlige Coachella-festivalen, som arrangeres i Indio, California. Stjernene tar på seg sine kuleste festivalantrekk, og er en super inspirasjonskilde til årets sommermote.

Det er ingen tvil om hva som er årets must i festivalgarderoben. Det er definitivt denimshortsen, som ble sett på flertallet av festivalgjengerne. Shortsen skal helst ha en lys og litt slitt vask og gjerne ha frynsete kant nederst. Shortsen ble kombinert med alt fra løse singleter til søte blondetopper, og gjerne lave ankelboots på føttene.

Denim er stort i vår!Les mer om trenden

Hattedilla

En annen motefavoritt som gikk igjen var hatten. Både den klassiske fedoraen, bowlerhatten og hatter med løs brem ble flittig brukt, og er perfekt til å skjerme seg for solen under lange festivaldager.

Dita Von Teese hadde som vanlig festivalens mest orginale klesplagg, og ser fantastisk gjennomført ut i det hun selv regner som mer avslappede antrekk. Også i fjor var Von Teese like gjennomført, se antrekkene hennes fra året før her!

På tide med noe nytt i garderoben?Her er tolv vårtrender!

Dropper de høye hælene

Mens fjorårets favoritt var jumpsuiten, har shortsen tatt over i år. Både den allerede nevnte denimshortsen, men også i andre materialer som silke og bomull og lin. På festival er det også mest praktisk å la de høye hælene ligge igjen hjemme. Kjendisene valgte for det meste lave sko, og både semskede boots, tøysko, sandaler med frynser og klassiske herresko gikk igjen på flere av stjernene. Men om man absolutt vil ha høye sko, er kilehæler det mest behagelige alternativet og ble sett på Dita Von Teese under festivalen.

Denne jakken er kjendisenes favoritt!Les mer her!

Relevante artikler videre:

La neglene synes i vår!Her er de hotteste neglefargene

Stor moteguide!Her er trendene som gjelder til våren

Lilla er hot på øynene i vår!Slik får du looken

Den hotteste hårfargen!Platinablond vår

Publisert: