minMote-redaksjonens vårønsker

Med våren like rundt hjørnet har minMote-redaksjonen begynt å drømme om å fornye garderoben.

Butikkhyllene er snart fulle av vårnyheter, både når det gjelder klær og skjønnhetsprodukter. minMote har plukket ut en rekke plagg det er verdt å investere i, og samtidig har vi laget våre egne ønskelister.

LES OGSÅ:Nå skal du pynte håret med smykker

Sonia Huanca Vold, minMote-ansvarlig

– Det beste med våren er å kunne gå med kjoler igjen. Jeg er spesielt svak for hverdagskjoler som passer til flate «biker boots». Disse er både behagelige og korte - akkurat slik jeg liker!

– Jeg er egentlig ikke så veldig glad i dill dall, men dette smykket av en veske skulle jeg gjerne hatt. Dessverre koster den en liten formue, så jeg nøyer meg med å pynte opp solbrune hender med tynne gullringer og min nye favorittneglelakk.

– Hudfargede pumps er et must om våren - de passer til alt og får mine korte bein til å føles bittelitt lengre. Når solen går senere ned er det fristende å dra rett fra jobb til venninnemiddager, så disse skal jeg ha stående klar under pulten min slik at jeg kjapt kan bytte ut de flate bootsene og bli klar for kvelden.

Martine Lunder, journalist

- Jeg elsker korte shortser og vårens aller fineste kommer fra franske Iro. Litt i dyreste laget, men jeg kjøper heller denne enn fire billig-varianter. Shortsen skal jeg blant annet bruke til de høye sandalene fra Zara, som også passer perfekt både til jeans og søte kjoler.

- Våren i Norge er jo ikke nødvendigvis kjempevarm, så en myk og god genser er helt nødvendig. Den blir enda finere når jeg får litt farge i kinnene, og det samme blir leppestiften Orange Impertinent fra YSL.

- Det beste med våren er at man kan pakke bort de tykke jakkene og bootsene, men da er det også viktig med litt inspirasjon. Det får jeg fra moteblader som Vogue og Marie Claire, som gjerne byr på flere hundre sider med lekre nyheter.

Natalie Ngo, journalist

– Våren er min favorittårstid - da kan jeg blande elementer fra både høst- og sommergarderoben. Skinnskjørtet fra Miu Miu står øverst på ønskelisten min, men på grunn av den altfor dyre prisen, krysser jeg fingrene for at kjedebutikkene kommer med en rimeligere variant.

– Hvitt fungerer til alt, og i år ønsker jeg meg ny klokke i helhvitt. Strikkegenseren fra norske FWSS er fin å slenge over antrekket på en kjølig vårdag. Den kan pyntes opp med et par statement øredobber eller tones ned med et par behagelige og fargerike loafers.

– Acne-vesken har den perfekte hverdagsstørrelsen og med den lange skulderstroppen er den praktisk å farte rundt med. I vesken er jeg avhengig av å ha håndkrem - og «Pure Seduction» fra Victoria's Secret lukter himmelsk vår.

LES OGSÅ:Dette er vårens mest trendy tilbehør

Rut Helen Gjævert, videoansvarlig

- Iro-jakken i matt skinn er superhot! Jeg frykter dog at den sprenger vårbudsjettet og skal heller være på utkikk etter en rimeligere knallfarget jakke å freshe opp garderoben med. Som skjerfoman året rundt ønsker jeg meg et mykt, lett ullskjerf fra With & Wessel. Det fungerer like fint som sjal over skuldrene til en enkel kjole.

- De som ikke har fått med seg det norske stjerneskuddet Esra Røise har ikke fulgt med i illustrasjonstimen. Heldigvis for oss som elsker moteinspirert kunst har hun åpnet nettbutikk der hun selger trykk i begrenset opplag. Jeg må få kloa i minst ett av hennes uttrykksfulle motiver. Og det nyeste i:D-bladet frister til en inspirasjonsstund med kaffe i vårsola!

Hva vil du lese om på minMote denne våren? Send oss en mail på minmote-vg@vg.no da vel!

MinMote
MinMote er Norges største moteside. Vi vil inspirere og opplyse deg, samtidig som du vil finne de siste nyhetene fra moteverden i inn- og utland.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?