Knallfarger, metallisk og sporty chic til neste sommer

NEW YORK: Fargesterkt, mønstrete og sporty, det manglet ikke på variasjon på trendene for våren 2012 under New York Fashion Week.

silje
Publisert:

Det er bare å beholde mange av plaggene du investerte i denne sommeren, for neste år byr ikke bare på nye trender. Mange av designerne kjørte nemlig en sikker rute, med flere gjengangere på catwalken, men det var også flere nye og dominate trender for våren 2012.

Sporty chic

En stor trend neste sommer og en gjenganger hos alle de store designerne i New York, var den sporty stilen. Fra preppy til chic, til neste år er det bare å ta frem sykkelbuksene, hettegensere, tenniskjoler og strukturerte topper og jakker. Hitmaskinen Alexander Wang viste en edgy sporty look, mens kjendisdesigner Victoria Beckham naturlig nok hadde en mer chic og elegant sporty look i sin kolleksjon.

Sterke farger

Vi blir ikke kvitt de sterke fargene til neste sommer, men borte er denne sommerens største trend, «color blocking.» Istedenfor å mikse regnbuens farger, så kan du heller kle deg i samme nyanse av farge fra topp til tå. Neon, knallblått, rosa, rødt, gult og orange er sikre sommerfarger. Marc Jacobs, Tibi, Lacoste, Oscar de la Renta og Rodarte stod for visninger med mange herlige fargesterke plagg på catwalken.

Mønster

I sommer så vi både blomstrende 70-tallsmønster og fruktbomber, mens neste sommer er de mønstrete plaggene mer nedtonet og elegant. Tommy Hilfiger, Vera Wang og Alexander Wang var blant de som viste flotte sommermønstre, med god variasjon fra sommersøtt til sexy.

Edle metaller

Metalliske stoffer i sukkerpasteller som rosa og turkis blir en stor hit neste sommer. Sølv erstatter gull som neste sommers favoritt, og ikke nøy deg med kun plaggene, Diesel Black Gold viste både jakker, shorts og sko i edle metaller.

De hvite nyansene er en gjenganger hver eneste sommer og i 2012 står også hvitt på menyen. Elegante sommerkjoler, minimalistiske vide løse bukser og bermudashorts var blant annet å se hos Donna Karan, Nicholas K og Tibi under New York Fashion Week. Så har du investert i hvite plagg i sommer, er det bare å beholde de til neste vår-du får garantert bruk for disse klassikerne på nytt neste sommer.

Relevante saker videre:

Følg Mote-Siljes blogg. Få gode tips om trender og shopping!

minMote møtte Alexander Wang backstage i New York. Se intervjuet og visningen!

Publisert: