Ti fine vårskjørt

La deg inspirere av de solfylte og varme påskedagene og møt våren i et nytt skjørt.

Midi, maxi, kort, pudder eller fargesterkt. Trendene for våren er variende og byr på noe for de aller fleste som elsker skjørt.

Midiskjørtet

Det nye hotte er midiskjørtet, det vil si skjørtet som stopper litt under kneet.

Det ladylike midiskjørtet var å se på nesten samtlige vårvisninger, deriblant motehusene Fendi, Chloe og Céline .

Bruk gjerne midiskjørtet med en avslappet t-skjorte og en kort jakke. Et belte setter fokus på midjen, mens ballerinasko gir en hverdagslig stil.

På kvelden kan du bytte ut de lave skoene med et par pumps i en knallfarge.

Midiskjørtene kan enten være flagrende eller kroppsnære, her er det bare å prøve seg frem til du finner din favoritt. Et smalt skjørt med et høy liv fremhver de kvinnelige formene.

Hvem kledde blomsterkjolen best? Stem her!

Fargesterkt

De sterke fargene er en av vårens største trender og gjør seg gjeldene på både plagg og tilbehør. Jil Sander stod for de lekreste maxiskjørtene i knallfarger på catwalken, og både orange, fuksia eller gult er fine valg. Et skjørt i en knallfarge er en enkel garderobefikser, og perfekt på varme vårdager. Velg mellom korte, midi eller maximodellene hos kjedebutikkene.

Pudder

Vi blir aldri lei de duse pudderfargene. De lyse fargene i hvitt, beige og pudderrosa hører både våren og sommeren til. Bruk hvitt fra topp til tå, eller sett sammen et antrekk i forskjellige puddernyanser. Garantert flott på en vårdag som denne!

På shopping? Her er åtte hotte vårtrender!

Skinn

Denne våren går noen av de tyngre stoffene over i sommergarderoben og Céline var blant de som viste lekre skinnskjørt på catwalken.

Bruk gjerne de du allerede har i garderoben, både svart og brunt fungerer fint sammen med de duse pudderfargene eller i kombinasjon med denim.

Skal du investere i et nytt skinnskjørt, er sennepsgul en anderledes farge som garantert løfter humøret etter en lang vinter.

Maxi

Både maxiskjørtet og maxikjolen blir en hit denne sommeren. De lange maxiskjørtene kommer både i sterke farger, puddertone, svart og med transparante detaljer.

Bruk maxiskjørtet sammen med en kort jakke og en t-skjorte til været tillater lettere bekledning. Til sommeren er maxiskjørtet kult sammen med en asymmetrisk topp à la Lanvin eller en badedrakt med samme type skjæring.

Mønsterfin

Både blomstermønster à la 70-tallet, orientalske mønstre og dyreprint står sterkt denne våren. De sarte og nydelige blomstermønstrene strekker seg fra det glade 70-tallet til de store blomstermønstrene og de delikate mønstrene, som ligner kjente malerier. Den maritime trenden med de klassiske stripene er også tilbake. Denne sesongen er det i tillegg til de klassiske plaggene, sterke farger og brede striper som gjelder, som blant annet var å se hos Prada.

Relevante saker videre:

Vekk oppsikt i fargesterke bukser! Slik bruker du denne trenden

Denne garderobeklassikeren svikter aldri. Les mer her

Mangler du vårinspirasjon? Her er minMotes aprilfavoritter

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?