Se hva Vibeke Klemetsen har i strandbagen

Vibeke Klemetsen (35) gleder seg til å ikle seg en brasiliansk bikini og ligge på en italiensk strand i sommer.

minMote har bedt en rekke norske kjendiskvinner om å fortelle hva de pakker ned i den ultimate strandbagen. Denne gangen er det Extra-programleder og yoga-entusiast Vibeke Klemetsen som forteller hva hun ikke klarer seg uten i sommer.

– Jeg elsker brasilianske bikinier, og har akkurat skaffet meg en i lekkert jungelmønster fra Porto Br. Når jeg skal spise lunsj er det både praktisk og deilig med en lekker tunika jeg skan slenge på meg sammen med en jeansshorts, sier Vibeke.

Programlederen planlegger å feriere på den italienske øya Sardinia. Hun er avhengig av sine sorte solbriller fra Ray-Ban og beskytter huden med solfaktor 30 hele sommeren.

– Jeg velger alltid økologisk når jeg kan, og solkremen fra Juice Beauty er en favoritt. Dessuten må jeg også ha ansiktsvann fra Maya Water på skikkelig hete dager.

LES OGSÅ:I strandbagen til moteblogger Ulrikke Lund

Den tidligere værmelderen og modellen er lidenskapelig opptatt av yoga. Som småbarnsmor blir det imidlertid mindre tid til trening, men Vibeke har på ingen måte lagt yogaøvelsene på hylla. I sommer pakker hun med seg favorittboken om yoga i strandbagen.

— «Light on Yoga» er som en liten bibel for meg, jeg har den med nesten overalt. Jeg håper å få presset inn litt alene-lesetid på stranden selv om jeg har tre barn, og da er det denne jeg vil fordype meg i, forteller hun.

LES OGSÅ:Dette er årets bademote

Hvordan var din opplevelse i dag?