Her er Norges best kledde

Moteblogger Hanneli Mustaparta og NRK-profil Noman Mubashir er kåret til årets best kledde av norske kjendiser.

Mari Glans
Publisert:

Kåringen er den største av sitt slag i Norge, og er foretatt av VG Helgs motejury bestående av 18 personer i norsk motebransje. Årets soleklare vinnere er Hanneli Mustaparta og Noman Mubashir.

Hanneli Mustaparta er kjent som modell, moteblogger og MTV-programleder, og kom på en fjerdeplass i kåringen i fjor. Hennes særegne og personlige stil har blitt lagt merke til internasjonalt, og hun er jevnlig fotografert på anerkjente moteblogger som The Sartorialist og Jak & Jil, i tillegg til Vogues nettside, style.com.

- Jeg liker ikke å se ut som alle andre. Jeg liker quirky detaljer og skikkelige snitt, og jeg kler meg for meg selv og ingen andre, sier Mustaparta til VG Helg.

- Hanneli klarer det gang på gang. Hun har en leken og nyskapende stil. Klarer å mikse det elegante med det røffe, er en av begrunnelsene fra juryen.

- Fargerik og velkledd

Noman Mubashir har vært et friskt pust blant norske menn i klesveien det siste året. Han betegner selv stilen som som en blanding av Hollywood og Bollywood.

- Jeg shopper sjelden dyrt. Det er viktigere hvordan klærne ser ut og føles på kroppen enn hvilke merker det er, sier Mubashir til VG Helg. Han mener at man uansett ikke kan kjøpe seg god smak.

- Det handler om teft, kreativitet, fantasi og en dæsj modighet. Det er ofte svært lite som gjør den store forskjellen, sier Norges best kledde mann til VG Helg.

- Fargerik og velkledd, elegant med diskré detaljer som gjør prikken over i-en, er en av begrunnelsene fra juryen.

Her er hele listen:

Norges best kledde kvinner

1. Hanneli Mustaparta

2. Charlotte Thorstvedt

3. Celina Midelfart

4. Samsaya

5. Jenny Skavlan og Lene Nystrøm Rasted

6. Marthe Krogh

7. Hege Golf

8. Marit Larsen

9. Mariann Thomassen

10. Maya Vik

Norges best kledde menn

1. Noman Mubashir

2. Daniel Franck

3. Ari Behn

4. Sondre Lerche

5. Simen Staalnacke og Tommy Løland

6. Petter Stordalen

7. Sivert Høyem

8. Kjell Nordström og Christian Ringnes

9. Magne Furuholmen

10. Espen Lind

Les mer om saken i VG Helg.

Publisert:

Finn mer innhold om: