Evigklassisk og kult

hannekh
Publisert:

Det er ikke alle forunt, men Nina Jarebrink har det. Fashionteft.

I kombinasjon med en kul smak og et øye for tiden vi lever i.

Ikke så rart kanskje, når et knippe av landets mest brukte stylister og en motefotograf er hennes venninner, og rådgivere.

De samme jentene som Nina Jarebrink for øvrig valgte til å vise sin vårkolleksjon 2010. For i stedet for å samle flere hundre mennesker til stort show som hun gjorde i vinter, valgte designeren denne gangen en intim visning i sin egen leilighet på Adamstuen. Hun viste seks nøkkelplagg fra sin vårkolleksjon, pluss et unisexantrekk: En semsket minikjole i skinn, en gudinnekjole i skulderdrapert jersey, en sexy-uten-å-være-avkledd-jumpsuit, den lille sorte coktailkjolen, båtstripet body til damete sailorjeans (Jarebrink har alltid maritime tema sommerstid) og den humørfylte korte silkeminien med print. Alt stylet med egendesignede retrovesker, logobelter og kule platåsko - og strippet for overflødig stæsj. Enkelt og tydelig kommunisert.

Ikke bare er dette Jarebrinks nøkkelplagg, det er også det øvrige trendbildets nøkkelplagg neste sommer. Riktignok er designen strammere enn mye av det duse og slepent avslappede vi kommer til å se mye av til sommeren, men Jarebrinks klær er både evigklassiske samtidig som de har den rette it-faktoren for dagens moteriktige jente. Voksen som ung. Det er veldig enkelt, ingen innovasjon, ingen galskap, ingen nye ideer. Men det er ikke alltid klær trenger det for at man har lyst til å kjøpe dem.

Hanne

Hanneh@vg.no
Publisert: