Ukens trendsetter: Ikke shop med venninner!

Navn: Celine I. Aagaard Yrke: Redaktør/blogger Blogg:Hippiehippiemilkshake

silje
Publisert:

Hun er redaktør i bladet TOPP, moteblogger og reiser verden rundt for å møte kjendisene. Møt Celine I. Aagaard, en rocka redaktør med sansen for gode kjøp.

1. Hvorfor begynte du å blogge?

Jeg har fulgt med på diverse mote-og fotoblogger i flere år, men hippiehippiemilkshake ble først til, etter at jeg hadde gjort en moteserie med bloggeren Maja fra Polkadots & Vodkashots i fjor sommer, sier Celine I. Aagaard til minMote.

- Jeg begynte så smått å blogge om alt og ingenting, men etter hvert ble det klær og mote som ble fokus- og jeg ble hekta. Jeg får til tider mer inspirasjon fra blogger enn motemagasiner, og har brukt andres blogger til inspirasjon både privat og til jobb.

MinMote.no - Norges største moteside

2. Beskriv stilen din

-En avslappet miks av gammel, nytt og litt rocka. Uken består av flere hverdager enn helgedager, og jeg prøver å tenke at hver dag er en fest. Jeg er opptatt av detaljer, elsker accessoirer, og er veldig svak for paljetter, nagler, skinn, haremsbukser og jeans! En hatt kan være alt som skal til for å få et litt mer edgy antrekk på en grå tirsdag, sier den trendy redaktøren.

3. Påvirker jobben din stilen din?

-Det ville være å lyve og svare noe annet enn ja, men jeg har alltid vært opptatt av klær og mote. Selv om ikke alle stilene jeg har vært innom opp gjennom årene er like mye å være stolt av. Som sjefredaktør i TOPP jobber jeg med mote, musikk og kjendiser, og jeg pløyer gjennom det meste av magasiner, blogger og nettsteder for å få med meg hva som rører seg der ute av trender og tendenser. Ettersom jeg også styler moteserier for bladet får jeg også se klær og kolleksjoner før andre, og det blir jo gjerne til at flere plagg havner på ønskelisten enn hva man kanskje trenger. Selv om man blir påvirket av både jobb og kollegaer, er jeg opptatt av å ha min egen stil, sier Aagaard.

Jobben som redaktør i TOPP bringer den kule jenta på reiser rundt om i verden og hun har blitt en svært så dreven shopper opp gjennom årene. Favorittbutikkene i Oslo er blant annet Velouria Vintage, Fretex Unika, Freudian Kicks og Koma.

-Jeg drar aldri på rene shoppingturer, men shopper mest i utlandet når jeg er Los Angeles eller i London på jobb. Los Angeles er et mekka når det kommer til markeder og secondhand og jeg kan gå i butikker i timer uten å bli lei. I London er Camden Market av favorittene, selv om det er langt mellom godbitene. Topshop er en godteributikk for shoppinggale jenter, og umulig å ikke elske. De er tidlig ute med trendene, og har et utvalg godbiter til å bli svimmel av, sier Aagaard.

4. Dine beste shoppingtips?

-Gå på shopping alene! Erfaringsmessig er det da man finner de beste skattene, og gjør de beste kjøpene. Jeg blir stressa av å shoppe med en venninnegjeng som alle skal mene noe om alt man prøver. Shopper du alene slipper du å ende opp med de samme klærne som venninnene dine, og du gjør garantert ikke like mange unyttige kjøp. Dessuten kan du bruke hvor lang tid du vil i hver butikk, og spesielt i bruktbutikker er det et must, ler redaktøren.

MinMote.no - Norges største moteside

5. Hva er ditt beste tips til lesere som har lyst til å fornye klesskapet sitt?

-Gå først gjennom skapet ditt, kanskje ligger det noen plagg bakerst i skapet som du kan gi nytt liv? Har du basicplaggene på plass, ville jeg anbefale å sprite opp garderoben med unike vintageplagg og smykker.

Tenk bort fra dyre merker, og kjedebutikker, og sjekk ut nærmeste loppemarked eller bruktbutikker! Det er utrolig hva man kan finne til en billig penge, sier den erfarne shopperen.

Den bereiste bloggeren er svak for tilbehør. Hun har en svakhet for sko og gjør gjerne ekstra innsats for å få tak i det hun har lyst på.

-I det siste har jeg fått litt skofetish. Et par sko gjør hele antrekket. Nylig satte jeg meg på toget for å skaffe meg et par sandaler som var utsolgt over hele byen, ler Aagaard.

6. Ditt ultimate sommerantrekk.

-Der er jeg ganske basic. Mye er gjort med en hatt, en slitt olashorts, en magetopp med en bandau under og et par sandaler med nagler. På kveldstid bytter jeg shortsen ut med et par haremsbukser og høye hæler sier Aaagaard.

7. Ditt beste kjøp?

-Akkurat nå ligger de hvite paljettbuksene jeg kjøpte på marked i London i mai, på toppen av listen, tett etterfulgt av Won Hundredskoene jeg kjøpte på Lot 333 i Bergen. Stylingmessig utgjør både skoene og buksen favorittantrekket mitt!

Følg minMote på Twitter!
Publisert: