minMotes novemberfavoritter

November byr både på kjølige vinterdager og sene kvelder med julebord. Festfine kjoler og varme plagg står på ønskelisten til minMote-redaksjonen i november.

silje
Publisert:

Leder for minMote, Silje Pedersen

- November og desember byr på mye fest og moro, og da er det viktig at festgarderoben er på plass. Jeg har allerede sikret meg et par kjoler, men stiller meg nok i kø for å sikre meg den gule Lanvin-kjolen for H&M. I år dropper jeg «den lille sorte» og går for farger på fest!

- Jeg har nettopp vært på ferie i LA, og kjøpte blant annet flere tynne topper som krever lekkert undertøy. Denne bh-en er akkurat edgy nok. De dagene jeg ikke orker kjole på fest etter jobb, blir det en topp, denne og et fint skjørt. Siden Topshop sannsynligvis ikke kommer til Norge, shopper jeg på nett.

MinMote.no - Norges største moteside

- November er stemningsfull og en ypperlig måned å sette i gang med julegaveshoppingen. Gaver trenger absolutt ikke å være dyrt, produktene fra Soap and Glory har en spennende retro design og innpakning. Disse blir sikkert flere av mine venninner glade for å finne under juletreet.

- Jeg mangler fortsatt et par høye, gode hverdagsstøvletter. Disse støvlettene er både behagelige og fine med kilehæl.

- På festene frem mot jul blir det nok mye oppsatt hår og da vil jeg gjerne ha øredobber som synes. Melanie Auld er en ny favorittdesigner og disse er på vei i posten. Perfekt til den gule kjolen og andre kjoler jeg allerede har i garderoben.

Få festfint hår! Slik fikser du lett en flott festfrisyre

Journalist og student, Cathrine Elnan

- 50-tallsstilen er fantastisk, men trenden kan fort bli litt for damete for meg. Denne korsettoverdelen er feminin og elegant, og kan kombineres med et par jeans og en kul skjorte. Og for de som elsker antrekkene fra 50-tallet kan den kombineres med et lengre skjørt og en tekkelig kardigan.

-Dette er kanskje ikke det mest praktiske fottøyet man kan kle seg i når sørpa og kuldegradene kommer, men det får ikke hjelpe. Jeg får aldri nok av ankelstøvletter, og Acnes modell Track står høyt på ønskelisten.

- Jeg etterlyser flere mønstrede plagg blant ytterklærne mine, og tenker at denne hundetannsmønstrede capen kan være en god investering. Det er deilig med litt variasjon fra de store, tykke vinterjakkene og denne capen har et gammeldags ladylike preg over seg.

- Jeg er ganske kresen på parfymene mine, men jeg vurderer sterkt å innlemme denne Calvin Klein i duftgarderoben min. Den er enkel, feminin og lett, og kommer til å bli en god avveksling fra de litt tyngre vinterparfymene som står i skapet mitt.

På tide med en ny duft? Her er en av Mote- Siljes favoritter!

Videojournalist, Merete Gamst

- Jeg fryser stadig på hendene og håndleddsvarmere er ofte god hjelp. De finnes i forskjellige tykkelser og lengder og kan røffe opp hverdagsantrekket. I tillegg slipper man å ta de av når man skal skrive meldinger eller bytte sang på ipoden.

- Den sorte kjolen er flott til julebordet, men siden den er veldig kort, må den brukes med helt tette strømper under. Med høye hæler og øreringer, er jeg klar for fest.

Høstens hotteste kjole? Sats på asymmetrisk snitt

- Jeg liker å pleie meg selv litt ekstra i denne mørke tiden og et varmt bad med ansiktsmaske, stearinlys og behagelig musikk gjør underverker. Denne masken gir liv til blass vinterhud.

Videojournalist, Milda C. Melland

- Jeg ønsker meg en avslappet bukse. Denne grovere versjonen ser ut som ull, og er mer vinterlig. Kul med høye hæler til hverdags og deilig å gå med i ullsokker til hjemme - med fyr i peisen. Tynne aviator bukser kan også brukes med ulllongs under når kulda kommer.

- Ett godt, tykt skjerf er helt nødvendig i kulda. Elsker blant annet sirkelskjerfene til American Apparel og Gina Tricot, de kan brukes på mange måter.

- Jeg liker en røff hverdagslook. Med en stor varm jakke kan vinteren komme.

- Sommerfargen er for lengst borte, så nå er det på tide å ta frem selvbruningen. Denne er veldig god, bruker den kun i ansikt for å få litt glans i vintermørket.

Shoppe på ebay eller på nett?Sjekk våre netthandeltips og bli en supershopper på 1-2-3!

Relevante saker videre:

Kort og sexy på MTV-Fest. Slik kledde stjernene seg!

Klassisk stjernestil!Stjel stilen til Olivia Palermo

På tide med en forandring? Her er høstens hotteste frisyrer!

Den geometriske trenden fortsetter til høsten! Få inspirasjon her!

Publisert: