Finn festkjolen som passer din kroppsfasong

Årets julebordsesong står for tur og jakten på den perfekte kjolen er i gang. Finn kjolen som passer din figur og fasong med noen enkle knep.

silje
Publisert:

Timeglass

Sett fokus på dine flotte former med en kroppsnær figurkjole svart, lilla eller grått. Gå gjerne for et markert liv, det trekker fokuset vekk fra bryst og hofter. En asymmetrisk kjole med markert liv, er en klar vinner. Bruk gjerne en kjole med en lekker utringning, men husk å holde fokuset på en ting av gangen. En omslagskjole i en sterk farge er helt i tiden og en enkel løsning for deg som ønsker en kjole som kan passe til mange anledninger. En kjole i 50-talls fasong er lekkert og elegant. Gjør kjolen personlig med en kul clutch og en spennende brosje som du plasserer som en detalj ved beltet.

Kjendisene elsker Victorias kjoler.Les saken her!

Tynn

Er man høy og tynn, passer man i mange typer kjoler. Ta utgangspunkt i tidens trender som 80-tallet, blonder og fløyel. Sats på kjoler med kule detaljer som skulderputer, paljetter og belter. Har du lange ben, er dette anledningen for å vise de frem i en stilig kort kjole. Langermede kjoler er flott om du ønsker fokus på beina. Ønsker du et helt annet utrykk, går du for gulvlange kjoler i blått eller lilla med asymmetrisk skjæring.

Svart og pudder er en lekker kombinasjon til julebordet. Slik får du stilen!

Nett

Har du en nett og liten figur, gjelder det å passe på at kjolene ikke bli for lange. En kroppsnær kjole med kule detaljer som glidelås eller paljetter vil ha et fint fokus. Velg gjerne en kjole med en stram overdel og et skjørt med litt volum. En figurnærkjole med spennende detaljer er også fint på en nett fasong. Et par skyhøye hæler vil gi deg litt ekstra høyde i julebordsnatten.

Formfull

La kjolen vise frem din formfulle figur. Velg en kjole med empireliv (snitt under bysten) om du har noen ekstra kilo på magen. A-form er flatterende for mange type kroppsfasonger, og spesielt hvis du mangler en markert midje. En kjole med et lekkert mønster, skifter fokus. En dyp utringning skifter fokus vekk fra midje og hofter og fremhever positive fordeler. Har du store overermer, kan du fint velge en kjole med korte ermer. «Den lille sorte svikter aldri.» Sprit den opp med tilbehør i sterke farger som neonrosa eller rødt, eller velg lsyere farger som pudder og gull. En omslagskjole i svart, eller en coctailkjole med snertne detaljer er en sikker vinner.

Relevante artikler videre:

« Den lille sorte» passer uansett fasong og alder.Les saken her!

Formfull?Mote for store størrelser

Røde lepper er hot og en rimelig måte å oppdatere en svart kjole.Få looken her!

Publisert: