Nå kan du leie drømmevesken

Husker du assistenten til Carrie i «

Mari Glans
Publisert:

Sex og Singelliv»-filmen, som leide designerveskene hun ønsket seg? Snart kan du selv leie drømmevesken, i august kommer nemlig det samme konseptet til Norge.

Mange drømmer om de dyre designveskene man ser på superstjerner og catwalker, men det er ikke alle som har råd til en selv. I utlandet har konseptet med å leie designvesker vært stort lenge, og snart kan norske jenter og gutter gjøre det samme. Konseptet har fått navnet «Litt Luksus», og bak står Heidi Krogh og Cecilie Hanisch, som begge har en lidenskap for vesker.

- Vi synes dette er et veldig spennende konsept, det er helt nytt og unikt i Norge, sier Cecilie Hanisch til minMote.

- Vi har sett at dette har blitt populært i andre land, og det gir oss god grunn til å tro at også norske jenter vil benytte seg denne muligheten. Mange norske jenter er jo både mote- og kvalitetsbevisste, men dessverre har man ikke alltid råd til å legge ut mange tusen kroner for en veske.

Litt Luksus har til nå sikret seg merker som Chloé, Chanel, Bottega Veneta,Gucci, Louis Vuitton, Miu Miu og Mulberry. Prisnivået vil ligge på mellom 3oo og 600 kroner i uken, med muligheter for rabatter om man leier over en lengre periode.

- Vi skal velge ut de mest vidunderlige veskene fra de store, kjente designerene, pluss et par godbiter fra mindre kjente merker. Utvalget spenner fra partyvesker og hverdagsluksus til reisetilbehør. Vi satser først og fremst på å få tak i vesker som ikke er tilgjengelig i Norge, noe vi vet mange vil sette pris på, sier Cecilie Hanisch.

MinMote.no - Norges største moteside

- Luksus i hverdagen

Litt Luksus vil være en nettbasert utleiebutikk, hvor man kan leie vesker på ukesbasis. Om du bor i Oslo-området kan veskene hentes og bringes, og veskene sendes over hele landet.

Jentene bak Litt Luksus har stor tro på at utleiebutikken blir en suksess.

- Vi håper og tror at dette er noe norske jenter, og også gutter, vil benytte seg av når de vil ha litt luksus i hverdagen. Kanskje vil man ha en helt spesiell veske til bryllup eller fest, men føler ikke for å ruinere seg. Et annet aspekt er at man kan bytte veske når man er lei av den man har, og det er ikke noe man har muligheten til når man har kjøpt en veske. Vi ønsker også å skaffe spesielle ting som folk bare drømmer om, sier Hanisch.

Og det er ingen grunn til hjertesorg om du ikke klarer å skille deg av med vesken etter ulånstiden.

- Skulle det oppstå et kjærlighetsforhold mellom deg og vesken du leier, så skal vi gjøre vårt for at den muligens kan bli din, avslutter Cecilie Hanisch.

Litt Luksus åpner i midten av august.

MinMote.no - Norges største moteside
Publisert:

Finn mer innhold om: