Hvem kler rutene best?

Sjakkruter og rød løper er den nye trendkombinasjonen i Hollywood. Kjendisene omfavner de rutete kjolene fra Louis Vuittons vår- og sommerkolleksjon.

Natalie Ngo
Publisert:

Det franske motehusets vårkolleksjon, som er fylt til randen med markante ruter, var en av de største snakkisene under moteukene i høst. Men som med mange andre plagg fra catwalken, var det usikkerhet rundt om dette ville fungere like bra i det virkelige liv. Nå viser stjernene i Hollywood at sjakkrutene også passer inn på den røde løperen.

Hvem av kjendisene kler rutene best? Stem nederst i saken!

«Twilight»-skuespilleren Kristen Stewart var en av de som var første ute med rutene fra catwalken. Allerede i oktober dukket hun opp i Tokyo iført en kort buksedress i sort og hvitt. En annen kjendis som også har kastet seg på rutebølgen er skuespilleren Kerry Washington, mest kjent fra filmen «Ray». Hun valgte å kombinere sin kremhvite og beige rutekjolen med hvite, spisse pumps og matchende hårbånd – akkurat som vist på Louis Vuitton-visningen.

Jessica Alba vakte oppsikt da hun ankom Golden Globes etterfest ikledd en knelang sjakkmønstret kjole. Skuespilleren toppet antrekket med knallrød leppestift og sorte, spisse hæler. Skuespillerkollega Kirsten Dunst hadde derimot gått for en fotsid variant i brunt og beige under en galla tidligere i år, men også hun valgte spisse, enkle sko til kjolen.

LES OGSÅ:Trendrapport: Svart og hvitt

Den norske motebloggeren og modellen Hanneli Mustaparta er også en av dem som har sett seg ut ruter til vårgarderoben - riktignok de grønne og hvite variantene. Kanskje ikke overraskende da Mustaparta sammen med den svenske bloggeren Elin King og fashionistaen Miroslava Duma fronter motehusets vårkampanje.

– De fleste har den «lille sorte», men jeg har den «lille hvite» kjolen. Jeg bruker mønster av og til, men aldri ruter. Stilen min er ganske ren, så jeg pleier ikke å gå for noe så grafisk. Men grønt i stedet for svart og hvitt ville vært en fin forandring for engangs skyld, sier Mustaparta på Vogues nettsider.

Publisert: