Hvem kledde den rosa minikjolen best - 20- eller 50-åringen?

Ungpikeidolet Selena Gomez (20) og motedronning Anna Dello Russo (50) har sikret seg den samme, knallrosa minikjolen.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Den lårkorte kjolen kommer fra 2013 resort-kolleksjonen til Dsquared², og selv om 30 år skiller de to kjendisene stylet de kjolen nokså likt.

Hvem synes du kler kjolen best? Stem på din favoritt nederst i artikkelen.

Artist, skuespiller og ikke minst Justin Biebers kjæreste Selena Gomez hadde på seg den rosa kjolen under Teen Choice Awards. Hun hadde også på seg stjerneformede øredobber fra kjendisdesigner Lana Jewelery, som også er favoritten til blant annet Jennifer Lopez og Cameron Diaz. På føttene hadde hun hvite sandaler fraHerve Leger by Max Azria, mens det lange håret fikk henge løst nedover skuldrene. Selena fikk med seg prisen for beste gruppe med bandet Selena Gomez & The Scene under utdelingen.

Vogue Japan-redaktør Anna Dello Russo er kjent for sin oppsiktsvekkende og fargerike klesstil og matchet på sin side kjolen med rosa sandaler. Dello Russo hadde på seg kjolen på en visning for nettopp Dsquared² under moteuka i Milano. Den fargerike clutchvesken, som er formet som en bok, kommer fra Olympia Le Tan. På nesen hadde hun plassert et par solbriller i katteøyne-fasong - helt i tråd med rådet hun selv gir til alle som sitter på første rad under moteukene:

«Aldri bruk solbriller hvis du ikke er en veldig viktig person. Det er uhøflig» skriver hun på sin egen moteblogg.

LES OGSÅ:

MinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største moteside
Publisert: