- Liker moteuka på grunn av de flotte damene

silje
Publisert:

NEW YORK: Skuespilleren Gerard Butler (41), supermodell Petra Nemkova og Vogue-redaktør Franca Sozzani var blant kjendisene som benket seg på første rad, da Diesel Black Gold hadde sin visning under New York Fashion Week tirsdag.

Det italienske klesmerket er spesielt kjent for sine jeans, men også sin mer lukseriøse kolleksjon, Diesel Black Gold som ble lansert i 2007 og som siden 2010 har hatt Sophia Kokosalaki som sjefsdesigner.

Kjekkasen Gerard Butler, som er aktuell med filmen «Bounty Hunter», var i på filmpremieren «Coriolanus» i Canada i går, men fløy inn til New York for å få med sin Fashion Week-favoritt og sjarmerte både motefolk og fans i senk.

- Jeg liker moteuka på grunn av de flotte damene, sa Gerard Butler da minMote møtte kjekkasen i New York tirsdag.

Men det var ikke kun de flotte damene Butler hadde bemerket seg. Også selve kolleksjonen catwalken gjorde inntrykk på skuespilleren.

- Jeg likte visningen veldig godt. Kolleksjonen var kul og jeg synes flere av plaggene var spennende. Selv er jeg ikke akkurat så fashionabelt antrukket akkurat i dag, sier Butler til minMote.

Støtte fra høyt hold

Men Butler var ikke den eneste kjendisen som hadde tatt veien for se visningen. Både supermodell Petra Nemkova og den italienske Vogue-redaktøren Franca Sozzani var tilstede i New York. Sozzani var på plass for å støtte sin god venn og grunnlegger av Diesel, Renzo Rosso. De to diskuterte kolleksjonen og plaggene backstage før visningen startet.

Metalliske tendenser

Vår-og sommerkolleksjonen til Diesel Black Gold for 2012 gikk blant annet i sukkersøte pastelltoner, metalliske nyanser og sølv. Også den sporty looken som har vært en gjenganger under moteuken i New York denne uken og som vi blant annet så hos Alexander Wang og Victoria Beckham, var også representert på catwalken tirsdag.

Fashion Weeks med Silje

NB! Mer ekslusivt materiale fra New York Fashion Week, kan dere se i serien Fashion Weeks med Silje, som starter 15. september på minMote. I serien blir dere med minMote-teamet Silje Pedersen og Merete Gamst til København, New York og Paris.

Relevante saker videre:

Følg med Mote-Silje til New York. Få din daglige dose moteinspirasjon på Siljes blogg!

Kronprinsesse Mette-Marit og Franca Sozzani er gode venninner. Les mer her!

Publisert: