Sexy kjoler, kjendismodeller og humor: 5 høydepunkter fra moteuken i Paris

toppbilde

Mens Isabel Marant og Chloé presenterte nydelige kjoler på catwalken, hylles Valentino for sitt Zoolander-stunt. Ekspertene var imidlertid skeptiske til Kim Kardashians ihjelblekede hår.

Thea Roll Rakeng
Publisert:
toppbilde

Foto: Getty Images

toppbilde

Foto: Getty Images

toppbilde

Foto: Getty Images

Paris Fashion Week, som regnes for å være den gjeveste og mest seriøse blant moteukene, er over for denne gang. Her presenterer de største og mest eksklusive merkene sine nyeste kolleksjoner. Chanel, Chloé, franske kvinners nonchalante go to-merke Isabel Marant og Mette-Marits italienske favorittmerke Valentino, er blant motehusene som deltar på den glamorøse uken.

I liket med moteuken i London var høst - og vinterkolleksjonene i Paris preget av lekre mønstre, klassiske kåper, nydelige kjoler og oppsiktsvekkende catwalkshows. Moteuken i Paris overrasket også med kjendisstunts av flere slag.

MinMote har oppsummert fem høydepunkter fra den franske moteuken - se og bli inspirert!

Isabel Marants nonchalante kolleksjon

Isabel Marant

Foto: Getty Images

Isabel Marant

Foto: Getty Images

Isabel Marant

Foto: Getty Images

Isabel Marant

Foto: Getty Images

Samtlige i MinMote-redaksjonen er veldig glad i Isabel Marants nonchalante klesdesign, og den nye kolleksjonen levde absolutt opp til forventningene. Med klassisk strikk, høye liv, sexy kjoler og lekre inka-inspirerte mønstre på både jakker, ponchoer og gensere var kolleksjonen virkelig et syn for øyet. Selv om vi gleder oss til å ta fatt på vår- og sommermoten, må vi si at høsten blir ikke så gæren den heller.

Kim Kardashians blonde manke

SELSKREVNE: Kanye West og Kim Kardashian har de siste årene fått fast plass på første rad under de internasjonale moteukene. Her på Lanvins visning i Paris for bare noen dager siden. Foto: NTB scanpix

Fru West overrasket alle da hun plutselig viste seg med helbleket manke på Paris Fashion Weeks andre dag. Reality-stjernen er kjent for sitt armenske utseende med brune øyne og naturlig, brunt hår. Grunnen til at Kimmy K tok en helomvending fortalte hun senere at var på grunn av ingen ringere enn Madonna. Frisør og makeup artist ved Gevir, Agnes Marie Gulbrandsen, mente Kims hår så ihjelbleket og ødelagt ut, da håret mest sannsynlig var farget i en omgang. Det viste seg å stemme, og det gikk ikke langt tid før Kardashian bleket håret enda hvitere.

De feminine kjolene hos Chloé

Chloe

Foto: Getty Images

Chloe

Foto: Getty Images

Chloe

Foto: Getty Images

Chloe

Foto: Getty Images

Motehuset er kjent for å lage stilrene og delikate klær, og høst- og vinterkolleksjonene var intet unntak. Med blondedetaljer på stort sett alle kjolene, spagettistropper og sexy utringninger var Chloés tolkning av høst- og vintermoten en sann og skjær drøm. Til tross for at plaggene kommer til å koste skjorta er det jo lov å drømme litt. Kjedebutikker som Zara og Mango er flinke til å etterligne uttrykket hos de eksklusive moehusene, og med ett har vi også råd til et plagg eller to i Chloé-stil.

Chanel-showet

TYPISK FRANSK: Karl Lagerfeld presenterte Chanels høst- og vinterkolleksjon i typisk franske omgivelser. Kendall Jenner og Cara Delevingne ikke overraskende stjernene i showet. Foto: NTB scanpix

Sjefdesigner Karl Lagerfeld er ikke kjent for å spare på kruttet når han viser frem ferske kolleksjoner. På tirsdag hadde han omgjort hele Grand Palais de Paris til en erkefransk fortauscafé ved navnet «La Brasserie Gabrielle de Chanel». Motebransjens hotteste modeller for øyeblikket, Cara Delevingne og Kardashian-lillesøster Kendall Jenner, som i fjor takket nei til Victoria's Secret-showet, var blant kjendismodellene som spankulerte rundt i café-området iført eksklusive drakter og kjoler. Motebransjens mektigste satt til bords på første rad og ble servert både crossianter, vin og oliven av formelt kledde kelnere. Chanel-showet var uten tvil moteukens kuleste visning.

Valentinos Zoolander-stunt

HUMORISTISK INNSLAG: Ben Stiller og Owen Wilson spaserte alvorlig ut på Valentino-catwalken til stor begeistring. Foto: Getty Images

Hvem har sagt at humor og mote ikke er forenlig? Motefiffen fikk jeg real overraskelse da Ben Stiller og Owen Wilson spradet ned catwalken iført siste kolleksjon fra Valentino med seriøse Blue Steel-miner. I takt med at publikum lo, jublet og applauderte, ble sosiale medier bombardert med både vidoer og bilder av Zoolander-duoen. Vogue-redaktør Anna Wintour og supermodell Cara Delevingne var blant motekjendisene som poserte med Hollywood-skuespillerne. Stuntet var angivelig i forbindelse med promoteringen av «Zoolander»-oppfølgeren som i disse dager er under innspilling i Roma. Filmen har premiere til neste år.

Publisert: