Kjendisene digger 80-talls looken

Kjendisene i Hollywood får ikke nok av de slitte 80-talls jeansene. Siden Balmain satte standarden, har den ene kjendisen etter den andre dukket opp i forskjellige modeller. Sist ut på lista er de hvite jeansmodellene som Kim Kardashian, Kate Bosworth og Lindsay Lohan har lagt sin elsk på.

silje
Publisert:

I fjor var det Current Elliott som var det hotteste merket i Tinseltown og jentene bak det kule jeansmerket holdet fortsatt stand. Men de har fått merke konkurransen fra blant annet merkene J Brand, Siwy og Jet. Kjendiser som Brandy og Byrdie Bell, digger de kule jeansene fra det norske merket Mardou & Dean. Ifølge Kim Kardashian har hun nå byttet ut tights med de slitte jeansene, og lever i jeans fra merkene J Brand og Bebe. Ashley Tisdale går for de hvite jeansmodellen fra J Brand, som allerede har vært utsolgt flere ganger i USA, på grunn av stor etterspørsel.

MinMote.no - Norges største moteside

Fra 400 til 10.000 kr

Lindsay Lohan spanderer gjerne 10.000 kroner eller mer for sine Balmain jeans, men vi tviler på at hun for valuta for pengene, siden dette er en trend som forsvinner så fort folk blir lei. Vi anbefaler heller å enten gjøre jobben selv, eller å kjøpe en jeans som ikke koster all verden.

Til Fest

Ønsker du en rocka look a`la Balmain, går du for en svart blazer med en hvit t-skjorte og høye stiletter med nagler. En annen kul stil får du ved å bruke en paljetttopp eller en militærvest med høye hæler til de slitte jeansene som sett på Kim Kardashian. Cameron Diaz er akkurat passe pyntet i Seven for All Mankind jeans på Kids Choice Award. Polkadottblusen med røde detaljer er perfekt til de kule jeansene.

MinMote.no - Norges største moteside

Til hverdags

La deg inspirere av stilen til "The Hills"-stjernen Stephanie Pratt og gå for en mer laidback stil med blazer og Converse i hverdagen. Ashley Tisdale er hakket kulere i J Brand jeans, mintfargede Ray Bans, veske fra Balenciaga og tøffe statementsko. For en søtere stil kan du velge ballerinasko. Boyfriend modellen holder fortsatt koken, men i sommer er spesielt skinny jeans som gjelder.

MinMote.no - Norges største moteside
Publisert: