Slik shopper du smart på sommersalget

Sommersalgene er allerede i gang og det er lett å la seg lure av gode tilbud. Vi gir deg gode tips til hvordan du gjør de beste investeringene til sommer og høstgarderoben

silje
Publisert:

.

Den beste måten å spare penger på, er faktisk å gjøre litt research før du begir deg ut på shopping. Det lønner seg å ta status på garderoben og finne ut hva du trenger og hva du ønsker deg. Sett deg litt inn i høstmoten, slik at du kan shoppe plagg som varer utover neste sesong. Skinnplagg som jakker, shorts og skjørt holder seg i motebildet. Beige, brunt, svart, rødt, grått, petroleumsblått og pasteller, er bare noen av fargene som preger motebildet til høsten. Fløyelstoffer og draperte plagg og strikk er også gode investeringer.

Ikke la deg blinde av alle salgsplakatene. Selv om det er salg, er det ikke sikkert at det passer eller at du trenger det. Er du i tvil, bør du tenke deg godt om før du slår til. Ikke la deg friste til å kjøpe ting du ikke trenger, sats heller på plaggene som du du får god nytte av i garderoben. Har du fortsatt behov for klær til sommerferien, bør du se etter kjoler, skjørt, shorts og topper som også kan vare utover høsten. Mangler du hele feriegarderoben, kan du gjøre kupp på mange fine sommerplagg akkurat nå.

Skal du på vareprøvesalg i sommer?Slik gjør du et kupp!

Basisgarderoben

Den beste investeringen du gjør på sommersalgene, er de kjedelige, men nyttige basisplaggene. T-skjorter, skjorter, blazere, kardigans og klassiske kjoler er garanterte salgsvinnere som varer sesong etter sesong. Se etter klassiske snitt på jakker og bukser. Salgene er en ypperlig mulighet til å skaffe seg klær i bedre kvalitet. Hør med din favorittbutikk når salget starter, kanskje blir du invitert til eksklusive salgskvelder før alle andre.

Klassiske plagg varer sesong etter sesong.Her er noen av våre favoritter!

Designerinvesteringer

Skal du investere i en dyr veske, sko eller andre fine designerplagg bør du sjekke når nettbutikkene og de mer eksklusive lokalbutikkene har salg. Rundt 30 til 50 prosent avslag på drømmevesken kan være relativt mye når det står om tusenlappene. De ivrigste står først i kø når de dyre butikkene starter salget, så her lønner det seg å være tidlig ute.

Mote-Silje shopper mye på nett.Her er noen av hennes salgsfavoritter!

Undertøy

Undertøy er ikke så sesongbasert som andre klær og er derfor perfekte å shoppe på salg. Trenger du nye undertøysett, bh eller truser, er dette perfekte salgskjøp. Ønsker du å investere litt ekstra i dyrt undertøy, bør du ringe rundt til de mer eksklusive undertøysbutikkene og høre når de starter sine salg. Det er ofte helt uavhengig av de store billigkjedene.

Problemer med å finne riktig bh? Slik finner du en bh som passer deg.

Jeans

Det er alltid lurt å shoppe favorittmodellene på salg. Har du flere favoritter, kan du gjøre mange gode kjøp under salgets dager. Mørke modeller som blått, grått og svart holder lenge, mens lysere modeller hører sommermånedene til. Skinny jeans og jeans med rette ben holder garantert i mange sesonger.

Mote-Silje shopper gjerne høstens trender på salg.Her er hennes siste kjøp!

Skinn

Skinnjakker, skinnskjørt og skinnskjørt holder seg i motebildet og er sikre kjøp på sommersalget om du er så heldig å finne kvalitetsplagg på salg.

Relevante saker videre:

De har shopping som spesialområde.Få moteekspertenes beste salgstips!

Slik shopper du smart på salg.Få flere gode salgstips!

Publisert: