Draperte kjoler på SAG Awards

Gulvlange kjoler med draperinger var favoritten blant stjernene på søndagens SAG Awards.

Mari Glans
Publisert:

Screen Actors Guild Awards gikk søndag av stabelen i Los Angeles, og kårer de beste skuespillerene innen film og TV. Under prisutdelingen var det flere kjoletrender som utmerket seg. Gulvange kjoler med slep, vakre draperinger, asymmetriske skuldre og fargen hvit gikk igjen på flere av de flotte designerkjolene.

Prisutdelingsesongen er i gang!Se kjolene fra Golden Globe her

Drapert og gulvlangt

Diane Krüger er en av de absolutte motefavorittene på rød løper, og hun skilte seg ut i en sennepsgul kjole med nydelige draperinger fra Jason Wu. Kjolen viste flere av de store trendene på én gang, med den ene skulderen bar og et lite slep bak. Hun traff også blink med sminke og hår, med nydelige røde lepper og en elegant oppsatt frisyre til den ene siden.

Prisvinner Drew Barrymore stilte i en marineblå kjole fra bryllupsdesigneren Monique Lhuillier, med påsydde perler og chiffondetaljer. Håret var satt opp i en høy og litt rufsete frisyre som kledde både henne og kjolen godt, men leppene var litt for bleke og forsvant i blitslyset på den røde løperen.

Christina Applegate strålte i en isblå kjole fra Roberto Cavalli. Kjolen hadde nydelige draperinger i front og var pyntet med Swarovskikrystaller bak og på skuldrene.

Klassisk Hollywood-glamour!Her er skjønnhetstrendene fra Golden Globe

Dype utringninger

Meryl Streep var nominert for beste skuespiller, og så både glamorøs og trendy ut i en mønstrete kjole fra Balenciaga. Beltet i livet framhevet midjen på en god måte og øredobbene i smaragder passet godt til kjolen og det oppsatte håret.

Mønster er trendy nå!Slik skal du kle deg i 2010

Lea Michele er et nytt ansikt på den røde løperen og er kjent fra serien «Glee». Hun så nydelig ut i en grønn gulvlang kjole fra Malandrino. Kjolen er et godt eksempel på hvordan en vellykket utringning skal være, i forhold til Mariah Careys mer uheldige variant fra Golden Globe.

Marion Cotillard hadde en av de få korte kjolene denne kvelden, men så likevel glamorøs ut i en hvit kjole dekket av perler og krystaller fra Elie Saab Haute Couture. Hun valgte en mer leken frisyre med en sidestilt topp og sotede øyne til.

Kate Hudson gikk også for hvitt og hadde en av de lekreste kjolene fra prisutdelingen. kjolen er fra Emilio Pucci og var helt enkel i front med en dyp utringning i ryggen. Til kjolen hadde Hudson diamanter fra Cartier til den nette sum av 10,1 millioner kroner.

Relvante saker videre:

Alle vil ha håret hennes.Finn ut hvem det er

untitled link

Kle deg fint i vinterværet.Varme jakker gjør susen!

Ta vare på huden i kulda.Slik blir du vintervakker

Publisert: