Slik får du mer ut av sommergarderoben

Høstsesongen er rett rundt hjørnet, men det betyr ikke at du ikke kan få mer ut av sommerplaggene. Få gode tips til hva du bør beholde av sommergarderoben inn i neste sesong.

Trender kommer og går. Nettopp derfor har du sikkert allerede investert i plagg eller tilbehør som fint tåler overgangen til høstsesongen. Planlegg de nye høstkjøpene nøye, så du får mest ut av dine garderobeinvesteringer. Vi har plukket ut en del plagg som fungerer like bra i høst som de gjorde i våres. La deg inspirere av høstens trender og sett sammen antrekkene dine i nye og spennende kombinasjoner foran neste sesong, uten å tømme lommeboken.

Dyreprint

Har du gått til investering av plagg eller tilbehør i dyreprint i sommer, kan du trygt beholde dem i garderoben. På catwalken var det mye dyrisk å se, både sebra og leopard er mønstre som er verdt å merke seg denne høsten. Sko, skjerf og vesker i dyreprint er det perfekte tilbehøret for en ladylike eller tøff stil i høst.

Slik blir du fin i dyreprint!

Militær

Militærtrenden gir seg ikke helt ennå, så du kan fint beholde militærjakken litt til. I høst blir det varmere jakker som parkas med fuskepels på kragen, men foreløpig kan du bruke de tynne militærjakkene med belte i livet over en kjole eller til jeans for en litt mer avslappet stil.

Maxikjolen og maxiskjørtet

I høst ser vi flere nye spennende lengder og maxiskjørtet erstattet blant annet sommerens maxikjolen på catwalken. Enten kan du investere i et nytt skjørt, sy om sommerens maxikjole eller bruke den under en avslappet genser for en tøff effekt som sett hos Marc Jacobs. Med en skinnjakke eller en blazer og et par boots, gjør du antrekket høstklart på 1-2-3.

Silje digger maxikjolen. Slik styler hun den i sommer!

Sko

Sko med kilehæl, klogger og åpen tå kommer i mange forskjellige varianter i høst. Har du investert i slike sko, er det bare å bruke de utover høsten. Når det blir kjølig erstatter du de åpne tærne med tykke sokker eller strømpebukser.

Shorts

Den populære shortsen er et must i høstgarderoben og den skal gjerne være i skinn. Til forskjell fra i sommer skal den være litt mer preppy og klassisk, gjerne i svart, grått eller bruntoner. Bruk shortsene til tøffe ankelboots, blazer og et kult skjerf for en fin overgangslook.

På jakt etter en ny shorts?Her er flere fine modeller!

Trenchcoaten

Trenchcoaten er en annen populær klassiker som fint tåler flere sesonger. Senere i høst skal den gjerne være i ull og varme materialer, men på sensommeren kan du fint bruke bomullsvarianten fra i våres. En av høstens fineste trender er den elegante 50- talls stilen, og den får du fint med en klassisk kjole, en trenchcoat og et par spisse pumps.

Det finnes mange garderobeklassikere. Her er noen andre flotte klassikere!

Sterke farger og pasteller

Til tross for de vanlige høstfargene som svart, grått og brunt, så vi flere sterke farger på catwalken for høsten. Lilla, rødt, okergul, fuksia og blått var bare noen av de fine nye høstfargene, men også pasteller som lys lilla og pudder gikk igjen på visningene. Rødt er en av sesongens mest populære farger, bær den gjerne i kombinasjon med kamel eller beige toner.

Kjendisene elsker fuksia. Få inspirasjon til dagens antrekk her!

Skinn

Skinnjakker går aldri av moten, og kommer igjen for fullt denne høsten. Nytt av året er de populære saueskinnsjakkene, men de klassiske skinnjakkene og bikerjakkene holder også tritt på i motebildet. Skjørt, shorts, bukser og tilbehør i skinn er også populære plagg som kommer i mange varianter og farger i høst.

Store smykker

De store smykkene vil ingen ende ta, men det lover godt for alle som har investert i flere statementsmykker. I høst skal du blande det hverdagslige med det glamorøse, så sats på et par store øredobber eller et par brosjer til hverdagsantrekket.

Svart og hvitt

Phoebe Philos nye minimalisme for Céline bestod i hovedsak av svart og hvitt for høsten. Fargekombinasjonen kler de fleste og kan styles enten som sexy chic, klassisk eller trendy. Derfor er den muligens også såpass populær blant kvinner over hele verden. Tilsett rød leppestift og du er helt klar for en ny sesong.

Aktuelle saker videre:

Røde lepper er sexy. Slik får du stilen!

Fortsatt i feriemodus? Slik shopper du smart på salg.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?